کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: روش درست کردن ترشی چغندر

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    روش درست کردن ترشی چغندر

    درست کردن ترشی چغندر روشی عالی برای استفاده از چغندرهای اضافی است. طعم این ترشی نیز فوق*العاده است.


    مواد لازم



    • چغندر قرمز، به میزان لازم تا یک شیشه را پر کند
    • سرکه، به میزان کافی برای پر کردن شیشه (از نوعی که خودتان مایلید استفاده کنید) • چاشنی*های دلخواه مانند ادویه، چوب دارچین، دانه*ی خردل، پیاز خردشده، پوست مرکبات، دانه*های فلفل و غیره.

    مراحل


    1. اگر چغندر را نپخته*اید آن را بپزید.


    2. چغندر پخته*شده را ورقه ورقه کنید.


    3. تکه*ها را داخل شیشه بچینید. تقریباً تا بالای شیشه را پر کنید اما فضایی برای ریختن سرکه باقی بگذارید. سپس چاشنی*های دلخواه را به آن اضافه کنید.


    4. شیشه را با سرکه پر کنید.


    5. درب شیشه را ببندید. آن را درون یخچال نگه*دارید. بگذارید چغندر حداقل 48 ساعت درون سرکه غوطه*ور باشد. سپس هر زمان که خواستید آن را مصرف کنید. این ترشی باید تا یک ماه پس از تهیه*ی آن خورده شود.




    منبع:
    wiki.5040.ir/%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%DA%86%D8%BA%D9%86%D8%AF%D8%B1.html





  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۲۱ آذر ۹۷ [ ۲۲:۵۹]
    سن
    21
    نوشته ها
    5
    امتیاز
    35
    سطح
    1
    Points: 35, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 24.0%
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست

    طرز تهیه ترشی چغندر

    مواد لازم ترشی چغندر به مقدار 1 کیلو1 کیلو چغندر دو سوم فنجان شکر یک قاشق چایخوری نمک یک پیمانه و نصفی سرکه سفیدابتدا چغندر هارا مشابه فیلم آشپزی تکه تکه کرده و آنهارا داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید و قابلمه را پر آب کنید و برای 15 دقیقه بگذارید تا حرارت ببیند. پس از 15 دقیقه دو ملاقه از آب چغندر را در ظرفی جداگانه خالی کنید. و چغندر را در صافی خالی کنی و آنهارا بشویید. در مرحله بعد شیشه های ترشی را در آب قرار دهید تا ضد عفونی شوند.در این مرحله چغندر هارا در شیشه های ترشی قرار دهید. در مرحله بعد شکر را در قابلمه ای کوچک ریخته و آب چغندر را برروی آن خالی کنید و مقدار کمی نمک را به همراه سرکه سفید به آن اضافه کنید. صبر کنید تا بجوش آید. پس از اینکه این ترکیب به جوش آمد آنرا داخل شیشه حاوی چغندر ها اضافه کنید. در مرحله آخر شیشه های ترشی را برای مدت 10 دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید. نوش جانفیلم آشپزی طرز تهیه ترشی چغندر در وبسایت فودسفری به آدرس food-safari.ir

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •