منبع : جالب .....



• تعداد: 16 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان پخت: 2 ساعت و 15 دقیقه

مواد لازم

• نصف پیمانه مغز بادام پوست کنده

¼ پیمانه شکر

• دو قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی

• نصف پیمانه آرد کیک

• 4 قاشق غذاخوری کره

• 4 بسته 225 گرمی پنیر خامه ای

• 1.5 پیمانه شکر

• یک پیمانه خامه ترش

¼ پیمانه نشاسته سیب زمینی

• 4 عدد تخم مرغ درشت

• یک قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده

• 1/3 پیمانه آب لیموترش

• 450 گرم توت فرنگی

¼ پیمانه شکر

روش تهیه شیرینیهای عید نوروز, شیرینیهای عید نوروز, شیرینیهای عید


طرز تهیه


1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب را چرب کنید و کنار بگذارید.

2. بادام، شکر و نشاسته ذرت را در غذاساز با هم مخلوط کنید تا کاملا پودر شوند. آرد شیرینی را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. کره را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را 15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. آن را روی توری فلزی فر بگذارید تا خنک شود.

3. برای تهیه مواد میانی پنیر، شکر، خامه ترش و نشاسته سیب زمینی را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و با سرعت متوسط همزن آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. تخم مرغ را یک به یک اضافه کنید و با سرعت پایین همزن مخلوط کنید. پوست رنده شده و آب لیموترش را اضافه کنید و سپس آنها را روی خمیر پای بریزید.

4. آنها را یک ساعت در فر بپزید. پس از این زمان فر را خاموش کنید اما آنها را از فر خارج نکنید. پس از اینکه کاملا خنک شد، آن را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

5. چیز کیک را از قالب خارج کنید. بهتر است قالب کمربندی باشد تا چیزکیک راحت تر از آن خارج شود. برای سرو توت فرنگی و شکر را در یک کاسه متوسط با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی کنار بگذارید تا توت فرنگی ها آب بیندازند. آنها را روی چیز کیک بریزید و سرو کنید.

انتخاب و ارسال سونات