منبع" منابع مختلف در این سایت میباشد" :chibokhorim


مواد لازم :


خامه 60 گرم

کره 30 گرم

شکلات سفید 250 گرم

بادام پودر شده 1 پیمانه

اسانس بادام 1 قطره

عسل 1 قاشق سوپخوری

شکلات برای تزیین 100 گرم

پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم


طرز تهیه :

شکلات سفید ، خامه و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود سپس عسل را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و اسانس بادام و پودر بادام را اضافه و مخلوط میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم .

بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته ، گلوله کرده و به شکلات (سفید یا سیاه) ذوب شده آغشته میکنیم و داخل پودر نارگیل می غلطانیم ، ترافل شکلاتی را در کپسول های شکلات برای سرو قرار میدهیم.
انتخاب و ارسال : سونات

نوش جان