• تعداد: 12 نفر

مواد لازم

• 8 قاشق غذاخوری کره

• دو پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده

• 140 گرم زرده تخم مرغ

• 2/3 پیمانه شکر قهوه ای

• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

• یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

• 1/8 قاشق چایخوری نمک

• دو پیمانه خامه پرچرب

• دو قاشق غذاخوری خامه پرچرب

• یک پیمانه شیر کامل

• 1.5 قاشق چایخوری عصاره وانیل


• یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو



روش تهیه شیرینی*های عید نوروز, شیرینی*های عید نوروز, شیرینی*های عید



طرز تهیه

1. برای تهیه نان پای، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. 4 قاشق غذاخوری کره را آب کنید و آنها را روی ویفرهای خرد شده بریزید. سپس آنها را کف قالب قرار دهید و فشار دهید تا فرم بگیرند. آنها را به مدت 10 دقیقه در فر بپزید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود.


2. برای تهیه پودینگ، شکلات را در کاسه بریزید و کنار بگذارید. زرده تخم*مرغ، 2/3 پیمانه شکر قهوه ای، نشاسته ذرت و نمک را با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و کنار بگذارید.



3. نصف پیمانه بعلاوه دو قاشق غذاخوری خامه، شیر و باقی مانده کره را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید، بجوشند. از روی حرارت بردارید و به طور دایم هم بزنید به تدریج شیر داغ را به مخلوط تخم*مرغ اضافه کنید. دوباره آنها را روی حرارت قرار دهید و به طور مرتب هم بزنید تا بجوشند. پس از جوشیدن یک دقیقه دیگر بپزید و سپس وانیل را اضافه کنید. آنها را از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید.

4. برای درست کردن پای، سس کاراملی را روی نان پای بریزید آنها را 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. روی آن پودینگ را بریزید و دو ساعت دیگر دوباره در یخچال قرار دهید. خامه، شکر قهوه ای، وانیل و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید. روی پودینگ سفت شده این مخلوط را بریزید و دوباره به مدت 30 دقیقه تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
سونات ...