کیک میوه ای


​زمان آماده کردن : ۲۰ دقیقه

مواد لازم :
سفیده* تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۵۰ گرم
انگور سیاه یک دسته*ی کوچک
برگ بو مقدار کافی
کیک میوه* گرد ۲۰ سانتی*متری
نارنگی ۱ تا ۲ عدد
انجیر تازه رسیده ۱ تا ۲ عدد
کامکوات چند عدد
فیسالیسredirect.php?a=* چند عدد
روبان قرمز یا طلایی ۶۵ سانتی

مواد لازم برای خامه*ی روی کیک :
سفیده*ی تخم*مرغ ۲ عدد
شکر قنادی ۱۷۵ گرم


طرز تهیه :
به آرامی سفیده*ی تخم*مرغ را در یک کاسه*ی کم عمق زده و شکر را روی یک سینی یا صفحه*ی پخت بپاشید. انگور و برگ*های بو را داخل سفیده*ی تخم*مرغ فرو برده یا از قلمو استفاده نمایید. اضافی آن را تکان داده و با شکر بپوشانید. برای حداقل ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خشک شود، زمان ایده آل ۳۰ دقیقه است.

زمانی که برای تزیین کیک آماده بودید خامه*ی روی آن را درست کنید. یک کاسه*ی بزرگ را روی یک قابلمه آب در حال جوش بگذارید. اطمینان پیدا کنید که ته کاسه با آب برخوردی نداشته باشد. سفیده*های تخم*مرغ و شکر را داخل کاسه ریخته و برای ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا زمانی که یک خامه*ی غلیظ و شفاف ایجاد شود. زمانی که در حال هم زدن هستید هر چند دقیقه با استفاده از کاردک دور کاسه را تمیز کنید. خامه را روی کیک ریخته و با یک چاقوی لبه تخت، آن را روی کیک پهن کنید.

نارنگی، انجیر، و کامکوات ها را نصف کرده و سپس به همراه فیسالیس روی سطح کیک خامه*ای قرار دهید. یک روبان دور پایه*ی کیک بسته و تا زمان رسیدن مهمان*ها کیک را در جایی خنک (اما نه در فریزر) قراردهید.
سونات