منبع : پاتوق 98

ژله در 4 رنگ مختلف از هر رنگ یک بسته


شکر 1 لیوان
شیر کم چرب 4 لیوان
ژلاتین 70 گرم
ماست کم چرب 250 گرم
عصاره وانیل 4 قاشق چایخوری



روش تهیه ژله سفید

– شیر را در قابلمه ریخته و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید.
– ژلاتین را با یک لیوان آب به صورت بن ماری حل کنید.
– ژلاتین، شیر گرم، ماست، شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده و با حرکات سریع کاملا مخلوط کنید تا کاملا صاف و یک دست شوند.

ظرف مورد نظرتان را که بهتر است مستطیل شکل باشد در فریزر قرار دهید، سپس اولین بسته ژله را که با یک لیوان آب جوش و نیم لیوان آب سرد تهیه کرده اید در ظرف بریزید.
ک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و یک و نیم تا دو لیوان از ژله سفید روی آن بریزید و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

یک بسته ژله رنگی دیگر را آماده کنید و روی ژله سفید بریزید.

این کار را تا تمام شدن 4 بسته رنگی ژله ادامه دهید.
ممکن است در پایان مقداری از ژله سفیدتان باقی بماند.

ظرف کامل شده
پس از کامل شدن ظرف را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

برای بیرون آوردن ژله از ظرف و برش زدن؛ باید دور ژله را با چاقو ببرید و ته ظرف را در آب جوش بزنید تا ژله از کف ظرف جدا شود. بعد ژله را در یک ظرف خیس برگردانید و به اشکال دلخواه برش بزنید.

ژله دو رنگ
این ژله با دو رنگ (سفید و یک رنگ دیگر) نیز زیبا خواهد شد.

نکات و هشدارها
اگر همه ژله های رنگی را در ابتدا آماده کردید و یا ژله سفیدتان در دمای محیط ماند آن را به مدت 20 ثانیه در ماکروفر قرار دهید تا مایع شود.
چون معمولا عصاره وانیل در اختیار همه نیست، به جای آن می توانید از یک قاشق چایخوری وانیل خشک استفاده کنید.
شیر و ماستی که استفاده می کنید هر قدر کم چرب تر باشند بهتر است.

سونات