کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: کیک هلو

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳ [ ۱۸:۰۷]
    نوشته ها
    457
    امتیاز
    3,259
    سطح
    1
    Points: 3,259, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 72 در 64 پست
    حالت من
    Khoshhal

    کیک هلو

    آموزش تهیه کیک هلو با طعمی بی نظیر. برای تهیه این کیک خوش طعم نیازی نیست زحمت زیادی بکشید. تهیه مواد اولیه ی آن نیز راحت است.




    10 تکهزمان آماده شدن: 30 دقیقهزمان پخت ندارد اما باید یک*شب بماند تا سرد شود.


    ارزش غذایی



    1. مقدار ارزش غذایی
      کالری 562
      پروتئین 7 گرم
      کربوهیدرات 28 گرم
      چربی 47 گرم
      چربی اشباع*شده 30 گرم
      فیبر 2 گرم
      شکر 20 گرم
      نمک 0.9 گرم



    مواد لازم



    1. کره 100 گرم، آب*شده، به*اضافه*ی کمی برای ته ظرف
      بیسکویت* ترد 600 گرم
      پنیر نرم 28 گرم
      شکر ریز یا خاک قند 100 گرم
      عصاره وانیل 2 قاشق چای*خوری
      خامه غلیظ 300 میلی*لیتر
      تمشک 450 گرم
      هلوی رسیده 3 عدد (در صورت تمایل پوست*کنده شود)




    روش تهیه



    1. کف و کناره*های یک قالب 20 سانتی که ته آن جدا می*شود را کاغذ پوستی پهن کنید. با استفاده از مقداری کره کاغذ را در کناره*های قالب در جای خود ثابت کنید. بیسکویت*ها را در یک کیسه*ی پلاستیکی مواد غذایی ریخته و با استفاده از وردنه آن را خردکنید. سپس آن را با کره*ی آب*شده کاملاً ترکیب نمایید. ترکیب را داخل قالب آماده*شده ریخته و محکم به سمت پایین فشار دهید تا یک سطح یکنواخت ایجاد نمایید. بگذارید این ترکیب تا زمانی که مواد داخل کیک را آماده می*کنید سرد شود.

    2. پنیر، شکر و وانیل را در یک*کاسه ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا نرم شوند. سپس خامه را به آن*ها اضافه کرده و تا زمانی که همه مواد خوب ترکیب شوند هم بزنید. 100 گرم تمشک و نیمی از تکه*های هلو را روی آن پخش* کنید. با استفاده از یک قاشقک تنها با چند چین آن*ها را مخلوط* کنید – همان*طور که شما چیز کیک را درست می*کنید آن*ها حالت چین*دار بیشتری به خود می*گیرند.

    3. با قاشق این ترکیب خامه*ای را روی پایه*ی بیسکویت بریزید. این کار را از لبه*ها به سمت داخل انجام دهید. با پشت قاشق دسرخوری یا یک قاشقک قسمت روی چیزکیک را صاف کنید. کیک را تمام طول شب در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

    4. در یک مخلوط*کن، 250 گرم از باقیمانده*ی تمشک را له کنید، آب آن را بگیرید، آن را هم بزنید و یک قاشق چای*خوری از دانه*ها را در صورت تمایل به آن بیفزایید. برای شیرین کردن آن به میزان دلخواه شکر اضافه کنید. سپس به*اندازه کافی آب و یا آب هلو به آن بیفزایید تا به شکل سس در بیاید و بعد بگذارید تا زمان سرو کردن خنک شود.

    5. حدود 30 دقیقه قبل از سرو، چیز کیک را داخل دمای اتاق قرار دهید. در صورت استفاده از قالبی که ته آن جدا می*شود، با جدا کردن انتهای قالب کیک را به*آرامی خارج کنید. چیزکیک را روی بشقاب مخصوص سرو قرار دهید و کاغذ پوستی را از آن جدا کنید. باقی*مانده*ی تمشک و تکه*های هلو را روی چیزکیک پخش*کنید، مقداری از سس آماده*شده را نیز روی آن ریخته و سپس کیک را سرو کنید.


    منبع:
    wiki.5040.ir/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%88.html







  2. کاربر روبرو از پست مفید nesa سپاس کرده است .

    عاشق خدام (جمعه ۱۲ تیر ۹۴)

  3. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۲۱ بهمن ۹۶ [ ۲۰:۰۵]
    نوشته ها
    1
    امتیاز
    23
    سطح
    1
    Points: 23, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 1 در 1 پست

    کیک هلو صفحه ایستاگرام

    نقل قول نوشته اصلی توسط nesa نمایش پست ها
    آموزش تهیه کیک هلو با طعمی بی نظیر. برای تهیه این کیک خوش طعم نیازی نیست زحمت زیادی بکشید. تهیه مواد اولیه ی آن نیز راحت است.
    10 تکهزمان آماده شدن: 30 دقیقهزمان پخت ندارد اما باید یک*شب بماند تا سرد شود. ارزش غذایی

    1. مقدار ارزش غذایی
      کالری 562
      پروتئین 7 گرم
      کربوهیدرات 28 گرم
      چربی 47 گرم
      چربی اشباع*شده 30 گرم
      فیبر 2 گرم
      شکر 20 گرم
      نمک 0.9 گرم

    مواد لازم

    1. کره 100 گرم، آب*شده، به*اضافه*ی کمی برای ته ظرف
      بیسکویت* ترد 600 گرم
      پنیر نرم 28 گرم
      شکر ریز یا خاک قند 100 گرم
      عصاره وانیل 2 قاشق چای*خوری
      خامه غلیظ 300 میلی*لیتر
      تمشک 450 گرم
      هلوی رسیده 3 عدد (در صورت تمایل پوست*کنده شود)

    روش تهیه

    1. کف و کناره*های یک قالب 20 سانتی که ته آن جدا می*شود را کاغذ پوستی پهن کنید. با استفاده از مقداری کره کاغذ را در کناره*های قالب در جای خود ثابت کنید. بیسکویت*ها را در یک کیسه*ی پلاستیکی مواد غذایی ریخته و با استفاده از وردنه آن را خردکنید. سپس آن را با کره*ی آب*شده کاملاً ترکیب نمایید. ترکیب را داخل قالب آماده*شده ریخته و محکم به سمت پایین فشار دهید تا یک سطح یکنواخت ایجاد نمایید. بگذارید این ترکیب تا زمانی که مواد داخل کیک را آماده می*کنید سرد شود.2. پنیر، شکر و وانیل را در یک*کاسه ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا نرم شوند. سپس خامه را به آن*ها اضافه کرده و تا زمانی که همه مواد خوب ترکیب شوند هم بزنید. 100 گرم تمشک و نیمی از تکه*های هلو را روی آن پخش* کنید. با استفاده از یک قاشقک تنها با چند چین آن*ها را مخلوط* کنید – همان*طور که شما چیز کیک را درست می*کنید آن*ها حالت چین*دار بیشتری به خود می*گیرند.3. با قاشق این ترکیب خامه*ای را روی پایه*ی بیسکویت بریزید. این کار را از لبه*ها به سمت داخل انجام دهید. با پشت قاشق دسرخوری یا یک قاشقک قسمت روی چیزکیک را صاف کنید. کیک را تمام طول شب در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.4. در یک مخلوط*کن، 250 گرم از باقیمانده*ی تمشک را له کنید، آب آن را بگیرید، آن را هم بزنید و یک قاشق چای*خوری از دانه*ها را در صورت تمایل به آن بیفزایید. برای شیرین کردن آن به میزان دلخواه شکر اضافه کنید. سپس به*اندازه کافی آب و یا آب هلو به آن بیفزایید تا به شکل سس در بیاید و بعد بگذارید تا زمان سرو کردن خنک شود.5. حدود 30 دقیقه قبل از سرو، چیز کیک را داخل دمای اتاق قرار دهید. در صورت استفاده از قالبی که ته آن جدا می*شود، با جدا کردن انتهای قالب کیک را به*آرامی خارج کنید. چیزکیک را روی بشقاب مخصوص سرو قرار دهید و کاغذ پوستی را از آن جدا کنید. باقی*مانده*ی تمشک و تکه*های هلو را روی چیزکیک پخش*کنید، مقداری از سس آماده*شده را نیز روی آن ریخته و سپس کیک را سرو کنید.منبع: wiki.5040.ir/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%84%D9%88.html
    برای آشنایی با کیک های مختلف به صفحه اینستاگرام ما سر بزنیدredirect.php?a=googlepersian.com/social-networks/instagram/pages

  4. کاربر روبرو از پست مفید babadi سپاس کرده است .

    Dorhato (یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •