ته چین بال مرغ با باقلا پلو




آماده سازی : ۲۰ دقیقه

پخت : ۴۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای ۵ نفر :
برنج ۳ پیمانه
بال مرغ ۱۵ عدد
باقلا سبز تمیز کرده ۲۷۵ گرم
شوید خشک به میزان لازم
پیاز رنده شده ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو :
ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.
قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .
حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .
چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت ۱۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.




لازانیا بادمجان

برای افراد مبتلا به نقرس مناسب نیست
غذایی مناسب برای بیماران دیابتی و موثر در کاهش وزن
غذایی برای حفط سلامت دستگاه گوارش

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
بادنجان : یک عدد متوسط (۵۰۰ گرم)
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
قارچ ( ورقه شده ) : ۳۰۰ گرم
هویج: یک عدد بزرگ
آویشن تازه : یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی : ۴ قاشق سوپخوری
لازانیا (خشک ) : ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان : یک پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
بادنجان را به صورت نگینی خرد کنید.
به آنها نمک بزنید و ۱۵ دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید.
۲ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه درون فر با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
درون یک تابه باقی روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کرده اید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید.
وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.
ظرف فر را چرب کنید.
کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید.
سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید.
یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادنجان روی آن بچینید.
بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.
این لایه ها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.
سونات
از لطف و همکاری شما عزیزان و سروران محترم سپاسگذارم .