جام جم


: طرز تهیه رولت گوشت
: *مواد لازم- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم، سویا: ۲۰۰ گرم، نخود: ۱۵۰ گرم، پیاز رنده شده: یک عدد، تخم مرغ: ۲ عدد، نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم، کره: ۵۰ گرم، سبزی خشک معطر شامل ترخون و مرزه: به اندازه لازم.

طرز تهیه:
ابتدا نخود را از شب قبل خیس و بعد با سویا دو بار چرخ کنید. در یک ظرف گود همه مواد رولت را ریخته و خوب مخلوط کنید و ورز دهید. یک ورق فویل را روی سطح صاف پهن کنید و تمام مواد را روی آن بریزید و کره را آب کرده روی آن را چرب کنید و محکم بپیچید، طوری که به صورت رول در بیاید. رولت را در یک ظرف پیرکس نشکن بگذارید و آن را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی*گراد قرار دهید. بعد از گذشت مدت زمان طبخ فویل را باز کنید و رولت را با یک کارد تیز برش بزنید و با سس کچاب فلفلی تزیین کنید.



آموزش آشپزی / پیتزای چیکن استروگانف


منبع: شبکه سه

مواد لازم پیتزای چیکن استروگانف : پودر خمیر پیتزا: 1 بسته، سینه مرغ : 250 گرم، خامه : 3 قاشق، سس قرمز : 2 قاشق، عصاره مرغ : 1/2 قرص، پنیر پیتزا: 3-4 پیمانه، چیپس : 1 پیمانه، فلفل سیاه: مقدار لازم، روغن: 1/3 پیمانه ، گوجه , گشنیز , جعفری برای تزئین آب : 5/4 پیمانه .

طرز تهیه:
ابتدا پودر خمیر پیتزا را درون ظرف ریخته و مرکز پودر را درون ظرف باز کرده و مقدار لازم آب و روغن را درون آن ریخته و از کنار شروع به هم زدن آن کرده تا مخلوط شود سپس با دست شروع به ماساژ دادن خمیر کرده و بعد آن را روی تخته گذاشته و روی تخته شروع ماساژ دادن می کنیم یک آرد به آن اضافه کرده و چند دقیقه ماساژ می دهیم بعد خمیر را داخل یک ظرف گود ریخته البته کف ظرف را باید مقداری چرب کرد و روی آن را یک کیسه کشیده و به مدت 1تا2 ساعت به آن استراحت داده تا عمل تخمیر انجام شود . حالا مرغ را داخل ظرف ریخته و آن راتفت داده و یک حالت دودی بهش داده و مقداری نمک و ادویه و عصاره مرغ به آن اضافه کرده و سپس خامه را هم اضافه کرده تا کاملا با هم ترکیب شود و اجازه دهیم تا خامه یک کم غلیظ شود ,خمیر که آماده شد آن را پهن کرده و بداخل ظرفی که کف آن چرب شده گذاشته و به مدت 10تا12 دقیقه داخل فر گذاشته تا نیم پز شود و سپس آن را در آورده و روی سطح آن را باسس پوشانده و پنسر پیتزا روی آن ریخته و مواد را هر حجمی که دوست داریم روی خمیر می پوشانیم .
سونات