Asemooni.com



مواد لازم برای پودینگ لیمو ترش :

۵۰ گرم یا یک*چهارم پیمانه کره

پوست رنده*شده و آب ۲ عدد لیموترش

۱۱۵ گرم یا نصف پیمانه پودر قند

۲ عدد تخم*مرغ زرده و سفیده جدا شود

۵۰ گرم یا نصف پیمانه آرد گندم

یک قاشق چای*خوری بیکینگ*پودر

۳۰۰ میلی*لیتر یا یک و یک*چهارم پیمانه شیر

مقداری کره برای چرب*کردن ظرف

طرز تهیه پودینگ لیمو ترش :

آسمونی : فر اجاق*گاز را روی ۱۹۰ درجه سانتی*گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. حالا با استفاده از کره، سطوح داخلی ظرف گرد سرامیکی را چرب کنید.

کاسه بلوری را آماده کنید و کره و پودر قند را در آن بریزید و آن*قدر هم بزنید تا مایه*ای نرم و کرم*مانند حاصل شود.

برای اینکه هم*زدن این مخلوط راحت*تر انجام گیرد، ابتدا کره را دقایقی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود، سپس آن را با پودر قند مخلوط کنید.

زرده*های تخم*مرغ را همراه آرد و بیکینگ*پودر به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا کم*کم آب لیموترش و شیر را افزوده و آرام با هم مخلوط کنید.

در کاسه تمیزی سفیده*های تخم*مرغ را ریخته و آن*قدر به هم*زدن ادامه دهید تا حالت پف*دار پیدا کند. پس از آن، سفیده را به آرامی به مایه اضافه کرده و این مخلوط را در ظرف سرامیکی*ای که قبلا با کره چرب کرده بودید، بریزید.

یک*سوم حجم تابه فلزی بزرگ گودی را با آ*ب پر کرده و ظرف حاوی مواد پودینگ را در تابه قرار دهید؛ به*صورتی که آب تا نیمه ظرف را دربر گیرد. حالا آن را روی سینی شبکه*ای طبقه وسط فر بگذارید و مدت ۴۵ دقیقه داخل فر حرارت دهید؛ سپس به*صورت گرم سرو کنید.

سونات