آکاایران به نقل از مجله زندگی ایده آل:

پامپاتینو پامپاتینو,آشپزی,غذای ملل,غذا با گوشت چرخ کرده

پامپاتینو پامپاتینو,آشپزی,غذای ملل,,گوشت چرخ كرده به انگليسي,گوشت چرخ کرده,گوشت چرخکرده مرغ,گوشت چرخكرده مرغ,گوشت چرخکرده بوقلمون,غذا با گوشت چرخ کرده
مواد لازم دسته اول:

گوشت چرخ*کرده: 300 گرم
آرد سوخاری: 50 گرم
پیاز رنده شده: یک عدد
فلفل دلمه*ای ساطوری شده: نصف یک عدد
کاری زرد: یک*دوم قاشق چای*خوری
تخم مرغ: یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

مواد لازم دسته دوم:

بادمجان سرخ*شده: 20 حلقه
پنیر لبنه: 200 گرم
سبزی خوردن خرد شده: یک لیوان
پودر پنیر پارمزان: 30 گرم

روش تهیه: 1. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می*دهیم تا جایی که مایه یک*دستی حاصل شود. از مایه گلوله*هایی به اندازه یک گردو درست کرده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور و سرخ می*کنیم. 2. پنیر*ها را با سبزی مخلوط کرده، داخل کیسه قیف می*ریزیم و روی بادمجان*ها به شکل حلقه*ای فرم می*دهیم. میان هر حلقه پنیری یک گلوله گوشتی قرار می*دهیم و در صورت دلخواه روی پامپاتینو*ها را با ورق طلا تزیین می*کنیم. 3. پامپاتینو چند ساعت در دمای محیط و روی میز ماندگاری دارد و احتیاجی به گرم کردن ندارد. در صورت تمایل پاشیدن نمک و فلفل به بادمجان*ها فراموش نشود.

انتخاب و ارسال : سونات