- مجله سیب سبز, آکا

ا تهيه اين اسپاگتي مطمئن باشيد از طرفداران پر و پاقرص اين نوع غذا خواهيد شد. درست كردن اين اسپاگتي چندان وقتي از شما نمي*گيرد. بنابراين آن را در منوي خود قرار دهيد.مواد لازم : براي 4 نفر

تخم**مرغ: 3 عدد

ماكاروني: 400 گرم


شير: 3 قاشق غذاخوري

پارمسان رنده شده: 60 گرم


كره: 50 گرم

روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري

جعفري: به مقدار لازم



روش تهیه : 1. ماكاروني را پخته و نمك بزنيد. 2. روي ماكاروني پارمسان، شير، روغن زيتون و كره بريزيد. 3. تخم*مرغ*ها را مخلوط كرده و جعفري به آن اضافه كنيد. 4. مخلوط تخم*مرغ را به مايه ماكاروني اضافه كنيد. 5. مايه و مخلوط تخم*مرغ را با چنگال هم بزنيد و آن را در ماهي*تابه*اي كه كمي چرب شده پخش كنيد. 6. در ماهي*تابه را ببنديد و به*مدت 30 دقيقه بگذاريد بپزد تا مثل ته*چين ته آن ته*ديگي شود. 7. بعد از اين مدت آن را روي سيني برگردانيد و سرو كنيد.غذاهای اروپایی -
سونات - نوش جان