آکا




مواد لازم :



پنير فيلافيلا: يك حلقه

گوجه*فرنگي تزئيني: 4 تا 5 عدد
پنير خامه*اي فلفلي: يك قاشق غذاخوري

كاهو و جعفري تازه: به ميزان لازم
اسپاگتي: به ميزان لازم



روش تهیه :از رينگ (حلقه فلزي) استفاده مي*كنيم كه اندازه آن به صورت تك*نفره باشد. اسپاگتي*ها را جوشانده و پس از اين*كه پخته شد آبكش كرده و بدون اين*كه بشوييم به صورت داغ داخل رينگ مي*ريزيم به صورتي كه رينگ كاملا پر شود. رينگ را از قبل حتما چرب كرده و داخل آبكش قرار مي*دهيم كه آب اضافي اسپاگتي*ها از زير آن خارج شود. پس از اين*كه اسپاگتي*ها سرد شد و به هم چسبيد*ند رينگ را از دور آن برمي*داريم و روي آن يك قاشق پنيرخامه*اي فلفلي قرار مي*دهيم. حلقه پنير فيلا فيلا را با كاتر به شكل پروانه برش مي*دهيم و آن را به شكل دلخواه با اسپري رنگ خوراكي رنگ مي*كنيم. پروانه را روي پنيرخامه*اي گذاشته و اطراف آن را با گوجه*فرنگي و جعفري و كاهو تزئين مي*كنيم و درنهايت روي اسپاگتي را با مخلوط سير و روغن زيتون طعم*دار مي*كنيم. براي تزئين نهايي مي*توانيم از مقداري تخم خورفه استفاده كنيم.



انتخاب و ارسال سونات