,بنيه كراكف بنیه,بنیه کراکف,کراکف,غذاهای اروپایی
مواد لازم:
تخم*مرغ: 3 عدد
شير: دوسوم ليوان
آرد: يك ليوان حدود 160 گرم
بيكينگ*پودر: يك قاشق چاي*خوري
پودر كاري: يك دوم قاشق چاي*خوري
زنجبيل: يك دوم قاشق چاي*خوري

آب ليموترش تازه: 3 قاشق غذاخوري
زعفران آب*كرده: يك دوم قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روغن مايع: 3 قاشق سوپ*خوري
آرد سوخاري اسپايسي: 3 قاشق غذاخوري
سوسيس كراكف: يك عدد
روش تهيه:ابتدا تخم*مرغ*ها را با همزن برقي به هم مي*زنيم تا كف كند. سپس ادويه**ها، زعفران، آب*ليمو و شير را به آن اضافه كرده و با قاشق مخلوط مي*كنيم. آرد را با بيكينگ پودر مخلوط كرده به همراه آرد سوخاري، نمك و فلفل و روغن مايع را به مواد اضافه مي*كنيم و تا آخر كار با همزن برقي همه را به هم مي*زنيم.در اين مرحله كراكف را به شكل حلقه*هايي به ضخامت نيم*سانتي*متر برش داده، داخل مايه مي*زنيم و در روغن فراوان و داغ، شناور و سرخ مي*كنيم. مي*توانيم بنيه*ها را براي پيك*نيك آماده كرده و چند ساعت با همان كيفيت نگهداريم.
سونات