جامع ایران ناز نیوز
مواد مورد نیاز برای تهیه مربای خلال نارنج:

خلال پوست نارنج خشک 100 گرم
شکر یک کیلو
آب*لیمو دو قاشق غذاخوری





آموزش تهیه:
- خلال نارنج *ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن*را عوض کنید.
- مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

- خلال*ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
- سپس خلال*ها را در آب*کش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلال*ها گرفته شود.

- شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
- بعد از این*که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال*ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.
- در انتها آب*لیمو را به مربا اضافه کنید.بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است.
سونات