ایران ناز
دستور تهیه و طبخ خورشت انار

مواد مورد نیاز برای پخت خورش انار دانه مسما :
مرغ : نصف یك عدد
انار دانه شده : 2 عدد
پیاز : 200 گرم
شكر : در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری
نمك : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
زردچوبه : یك قاشق چایخوری
گلپر : یك قاشق چایخوری

فلفل : نصف قاشق چایخوری

خورش انار دانه مسما :

مرغ را به همراه نمك و زردچوبه سرخ می*كنیم.
سپس آن را به همراه آب می*گذاریم تا بپزد.
در هنگام پخت، رب گوجه*فرنگی را به مرغ می*افزاییم تا خوش رنگ شود.
پیاز خلالی خرد شده را با كمی روغن در تابه تفت می*دهیم، سپس دانه*های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می**دهیم.
وقتی مرغ كاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می*گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراك اضافه كرده و حرارت را خاموش می*كنیم.
خورش انار دانه مسما باید غلیظ و كم*آب باشد.

نكته : می*توانید كمی شكر به این خورش انار بیافزائیدتا شیرین شود.
سونات