آکاایران نیوز
یکی از کیک*های معروف سوئدی*ها «برونیز»، البته از نوع سوئدی است که با شیر یا قهوه در عصرانه یا صبحانه میل می*شود. ما نیز این عصرانه را انتخاب کرده*ایم و می*خواهیم در ادامه به آن بپردازیم.

[categoriy],آموزش شیرینی پزی, کیک, بیسکوئیت


مـواد لازم برای 4 نفر

تخم*مرغ 2 عدد 200 کیلوکالری

آرد سفید 1 لیوان 320 کیلوکالری
شکر 1لیوان400کیلوکالری


کره 4قاشق غذاخوری360کیلوکالری
بادام خردشده 4قاشق غذاخوری 180کیلوکالری

طـرز تـهـیـه

تخم*مرغ*ها را بشکنید و با همزن بزنید تا به صورت خامه*ای سفید و سفت درآید.

شکر را اضافه و خوب با هم مخلوط کنید.


آرد الک شده را اضافه و بعد از آن، کره را در این مخلوط بریزید.

بادام*ها آخرین اجزایی هستند که اضافه می*شوند.

مایه به دست آمده را در قالبی بریزید و به مدت 30 دقیقه در دمای 162 درجه سانتی*گراد در فر بگذارید.

مـقـدار کـالـری

این کیک تقریباً دارای 1460 کیلوکالری انرژی است. در صورت تقسیم این کیک به 10 برش، هر تکه 146 کیلوکالری انرژی خواهد داشت. سونات