کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۴ [ ۲۰:۱۰]
    نوشته ها
    3,967
    امتیاز
    113,580
    سطح
    1
    Points: 113,580, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First Class
    نوشته های وبلاگ
    168
    سپاس ها
    32
    سپاس شده 342 در 299 پست
    حالت من
    Sepasgozar

    طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب



    طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب



    اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصل را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم در واقع سمبوسه اصل جنوب به هیچ وجه سیب زمینی ندارد و در پخت آن از خمیر استفاده نمی شود.


    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    پیاز درشت 1 عدد
    جعفری خرد شده 1 بسته
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    فلفل قلمی 3 عدد
    رب گوجه 3 ق غ پر
    نان لواش 2 بسته
    روغن برای سرخ کردن
    نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم




    طرز تهیه سمبوسه خوزستان:
    اول همه مواد را خرد می کنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت می دهیم.
    سپس گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم.

    طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب
    وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها ، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و 4 دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت 5 دقیقه می پزیم و خاموش می کنیم.
    مواد را می گذاریم سرد شود سپس نان ها را از وسط برش میزنیم.
    طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب
    و مقداری از مواد را میان نان ریخته و لوله میکنیم. در آخر هم در روغن سرخ میکنیم.
    طرز تهیه سس سمبوسه :
    اگر جنوب رفته باشید حتما می دانید که سمبوسه بدون سس انبه بی معنی است.
    مواد لازم برای سس انبه:
    پودر انبه 2 قاشق غذاخوری
    سرکه قرمز نصف فنجان
    رب گوجه 4 ق غ پر

    فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
    آب یک فنجان
    طرز تهیه سس انبه:
    همه مواد به جز سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و خوب هم میزنیم و به مدت 30 دقیقه می جوشانیم، زمانی که غلظت آن به حد النصاب رسید سرکه را میریزیم و بعد از 3 دقیقه خاموش میکنیم و همراه سمبوسه نوش جان کنید.
    (راستی فلفل قرمز را سخاوتمندانه بریزید که جنوبیه جنوبی شود)
    " سونات "
    الی جون چی میشه !!!!! یادت میاد ؟




    دانوب آبی

  2. کاربر روبرو از پست مفید sonat سپاس کرده است .

    شوریده (جمعه ۰۸ اسفند ۹۳)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •