چیکن کوردن بلو غذایی آمریکایی

بیتوته

مواد لازم :
سینه مرغ 2 عدد
ژامبون دلخواه 4 ورق
پنیر گودا یا پنیر پیتزا ( پنیر تست ) 200 تا 250 گرم( 4 ورق )
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
روغن به میزان لازم
سینه مرغ 2 عدد (بی استخوان شده و از عرض دو نیم شده که می شه 4 تکه)
وقتی سینه های مرغتان را استخوانش را جدا کردید کف دستتان را روی سینه مرغ بگذارید و با یک چاقوی تیز سینه مرغ را به دو قسمت عرضی تقسیم کنید.
حالا هر تکه را لای نایلون بگذارید و کمی بکوبید تا پهن تر شود. مواظب باشید پاره نشود.
حالا به هر دو طرف هر تکه کمی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید.
روی هر قسمت یک تکه ژامبون قرار بدهید. بهتر است که تکه ژامبونتان کمی کوچکتر از خود سینه مرغ باشد و روی آن یک ورق یا یک تکه پنیر بگذارید و با احتیاط و محکم رولش کنید و با خلال دندان فیکسش کنید.
من ورق ژامبون را گذاشتم و روی آن پنیر ریختم بعد دو طرف ژامبون را تا زدم تا هم پنیر لای ژامبون بماند و بیرون نزند و هم ورق ژامبونم باریک تر از مرغم بشود.
هر 4 تا تکه را به همین ترتیب درست کنید و کناری بگذارید.
حالا داخل یک کاسه یا بشقاب گود از پودر سوخاری بریزید و با کمی آب مخلوطش کنید تا جایی که به غلظتی مثل سمنو برسد.
کوردن بلو هایتان را داخل این خمیر انداخته و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید تا حسابی کاور بشه و بگذارید کمی بماند تا مواد جذب مرغ ها بشود.
در دستور اصلی این عذا کوردن بلو های آماده شده را داخل آرد سفید معمولی زده و سپس در دو عدد تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری . شما به هر شکلی که دوست دارید بپزید .

اما من معمولا داخل تابه با روغن کم سرخشان می کنم و بعد روی دستمال روغن اضافی اش را می گیرم.
حسن این روش این است که سریع تر از داخل فر آماده می شود.
اگه جایی بودید که فر نبود هم می توانید درستش کنید.
روش سروش هم این است که یا به شکل درسته یا یک برش در وسط و یا حتی به شکل رول رول برش داده با دورچینهای مختلف سرو می شود.
در اینجا من از کمی سالاد و لبو بخار پز و سیب زمینی سرخ شده برای دورش استفاده کردم.
می توانید کنار هر کدام یک تکه نان کوچک ساندویچی هم بگذارید یا پوره سیب زمینی و ... .
خلاصه هر چی که دوست داشتید.
طعم این غذا خیلی خوشمزه و همه پسند است .
البته به نوع پنیر و نوع آرد سوخاریتان هم خیلی بستگی دارد.

*** وقتی برشش می زنید با بیرون زدن پنیر از داخل آن هیجان زده می شوید و وقتی نوش جان می کنید حسابی از طعم دلپذیرش زیر دندان لذت می برید.

نکاتی برای پخت چیکن کوردن بلو :

** در این غذا برای سوخاری کردن از تخم مرغ هم می توانید استفاده کنید ، که من ترجیح دادم بدون تخم مرغ سرخش کنم .

** پیشنهاد می کنم اگر توانستید با ترکیب بلو چیز و گودا پنیر داخلش را تشکیل بدهید تا لذتتان چند برابر شود .
** اگر با خلال دندان فیکسشان کردید یادتان باشد قبل از سرو خلالها را خارج کنید.
** این غذا را هم در فر و هم در تابه می توانید سرخ کنید . شما هر کدام را که دوست داشتید انجام بدهید.
برای پخت این غذا در فر :
فر را از قبل داغ کرده 180 درجه سانتی گراد در حالی که روی چیکن ها را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کردید به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار بدهید.
البته روش فر اگر که زیاد چرب نکنید سالمتر است .
-------------------------------------------------

طرز تهیه مرغ سوخاری در زیر آجر

بیتوته

مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :
مرغ درسته یک عدد
پیاز یک عدد
سیر چند حبه
نمک به مقدار لازم
شکر نصف پیمانه
لیموی تازه دو عدد
میخک ۱۰ عدد
فلفل سبز یا قرمز تند دو سه عدد
برگ بو دو برگ


مواد لازم برای سس مرغ سوخاری:
گوجه فرنگی ۴ عدد درشت
پیاز یک عدد
سیر ۳ حبه درشت
فلفل سبز دو عدد
زیره نیمکوب یک پینچ
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
جوزهندی به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ سوخاری:
برای درست کردن امرغ سوخاری باید از ۲۴ ساعت قبل تصمیم بگیرید برای پختن آن مرغ را به این ترتیب تمیز کردم. نوک بالهای آن را چیدم و گردن و استخون پشتش را جدا کردم. پوست مرغ را نباید کند. از قسمت سینه برش دادم کامل تا پایین تا مرغ تخت شود.
طرز تهیه مرغ سوخاری (پختن مرغ سوخاری )
شستم و گذاشتم داخل یک قابلمه و روی آن نصف پیمانه نمک و نصف پیمانه شکر و دو عدد فلفل سبز یا قرمز تند (خشک یا تازه فرقی نمیکند) پیاز و سیرخرد شده و میخک ریختم. و تا سطح مرغ روی آن آب ریختم. وگذاشتم داخل یخچال تا ۲۴ ساعت بماند.اینکار باعث مزه دار شدن مرغ می شود. همچنین دیگر مرغ حین سرخ کردن نمی سوزد و گوشتش ترد و آبدار می ماند.
آموزش مرغ سوخاری,قرار دادن مرغ در قابلمه
شستشو و قرار دادن مرغ در قابلمه

البته من مرغم یخ زده بود و مرحله برش سینه مرغ را بعد از مزه دار شدن انجام دادم.
بعد از 24 ساعت ، مرغ را از آب در آوردم و سطح داخلی گوشتش را با نمک و فلفل و کمی ادویه آغشته کردم.دو تا لیموی تازه هم داشتم که آب آن را روی سطح مرغ ریختم و پوست آن را اینطوری تکه تکه کردم و گذاشتم روی مرغ تا طعم بهتری بگیرد. و۳۰ دقیقه به آن زمان دادم. چاقو را توی چند جای گوشت مرغ فرو کردم تا بهتر مزه دار شود.
طرز تهیه مرغ زیر آجر, پخت مرغ زیر آجر
آغشته کردن مرغ به وسیله نمک و فلفل
داخل یک ماهیتابه جادار و تخت (نباید وسط آن بالا آمده باشد) مقداری روغن ریختم. مقدار روغن نباید خیلی کم باشد.
روغن که داغ داغ شد مرغ را از پشت آن قسمتی که پوست دارد داخل روغن گذاشتم و روی آن یک قابلمه پر از آب که باید سنگین باشد را قرار دادم. اصل دستور این غذا با آجر است اما ما که آجر نداریم!! شما اگه آجر در دسترستان بود دو تا آجر زیر فویل بپیچید و بگذارید روی مرغ. در واقع مرغمان باید زیر یک جسم سنگین حسابی سرخ شود تا کامل بپزد.
افزودن مواد به مرغ سوخاری,قرار دادن قالمه بر روی مرغ
قرار دادن قابلمه بر روی مرغ
شعله را نباید خیلی کم کرد. مرغ باید خوب سرخ شود .۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دادم به آن تا خوب سرخ شد .و با دو تا کفگیر آن را برگرداندم .می توانیم از این جا به بعدش را بگذاریم داخل فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا یک ربع بپزد. اما من ترجیح دادم این طرف دیگر مرغ هم سرخ شود. همان یک ربع کافی است.
درست کردن مرغ سوخاری,سوخاری کردن مرغ
سرخ کردن مرغ
من چند عدد بادمجان خانگی کوچک داخل یخچال داشتم. پوستشان را گرفتم و انداختم کنار مرغ تا توی روغن آن سرخ شود خیلی خوشمزه شده بود.
طرز تهیه سس مرغ سوخاری :
می شود از هر سسی استفاده کرد. من این سس ساده و خوشمزه را انتخاب کردم.
گوجه ها با کمک آب جوش پوست گرفتم .
قرار دان گوجه ها در آب جوش,سس مرغ سوخاری
قرار دادن گوجه ها در آب جوش جهت پوست گیری
پیاز، سیر، فلفل سبز تند، گوجه را داخل غذا ساز ریختم و پوره کردم. به آن روغن زیتون و زیره و کمی جوزهندی اضافه کردم. نمک و فلفل هم زدم . و گذاشتم روی حرارت تا کمی غلیظ شود. لازم نیست زیاد بجوشد ، یه ربع کافی است . پالپهای گوجه زیر دندان حس می شود .
سس مرغ سوخاری,مرغ سوخاری
اضافه نمودن مواد لازم به گوجه فرنگی و جوشاندن آن
مرغ که آماده شد با چاقو برش دادم .
برش دادن مرغ سوخاری
برش دادن مرغ سوخاری به وسیله چاقو
می توانید همینطور یکجا سرمیز ببرید.
و با بادمجان سرخ شده و سس و برنج سفید خوردیم .خیلی چسبید.
تزئین نمودن مرغ سوخاری
تزئین نمودن مرغ سوخاری به وسیله سبزیجات
سونات