طرزتهیه*ی اشترودل گوشت

منبع : تبیان
درست کردن اشترودل , پخت اشترودل با گوشت


اشترودل یا استرودل نام یکی از غذاهای اتریشی است که بیشتر به صورت شیرینی از آن استفاده می*شود .


مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 500 گرم
قارچ 500 گرم
پنیر موتزارلا
250 گرم
کره یا مارگارین 60 گرم
آرد گندم 450 گرم
روغن مایع 100 گرم
شیر 125 میلی*لیتر
پیاز
دو عدد متوسط
تخم*مرغ
یک تا دو عدد
رب گوجه*فرنگی یک قاشق سوپ*خوری
شکر دو قاشق سوپ*خوری
نمک برای خمیر
یک قاشق چای*خوری
مایه*ی خمیر دو قاشق چای*خوری
بهبوددهنده
یک قاشق چای*خوری
نمک، فلفل سیاه
به میزان لازم


طرز تهیه اشترودل گوشت :

* ابتدا مایه*ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ*خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.

* روغن مایع و تخم*مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.

* آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله*ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.

* روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی*متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید.

* مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.

* بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.

* مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه*ی دیگر خمیر بپوشانید.

* در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.

* سپس به مدت 20 دقیقه در طبقه*ی وسط فر با حرارت 180 درجه*ی سانتی*گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه*ی فارنهایت قرار دهید.

* می*توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.
سونات