بلو ولوت پاپ کیک
پنج شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ مجله زندگی ایده آل, شبکه آفتاب
ابتدا شکر، کره و پنیرخامه*ای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن می*ریزیم و آنقدر هم می*زنیم تا یکدست شده و کمی پف کنند.
مواد لازم:
آرد: ۱۵۰ گرم
کره: ۹۰ گرم
شکر سفید: ۹۰گرم
تخم*مرغ: دو عدد
پنیر خامه*ای: ۶۰ گرم
بادام خردشده: ۵۰ گرم
پودر بیسکویت: ۵۰ گرم
آب گرم: ۱۲۵ میلی*لیتر (نصف لیوان)
بیکینگ*پودر: یک*دوم قاشق چای*خوری
وانیل: یک*دوم قاشق چای*خوری
پودر کاکائو: یک قاشق چای*خوری
رنگ آبی خوراکی: به میزان لازم

روش تهیه:
۱. ابتدا شکر، کره و پنیرخامه*ای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن می*ریزیم و آنقدر هم می*زنیم تا یکدست شده و کمی پف کنند. سپس وانیل و تخم*مرغ*ها را با بعد از ۱۵ ثانیه اضافه کرده و هم می*زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
۲. این کیک احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیکینگ پودر، پودر بیسکویت، بادام و پودر کاکائو مخلوط کرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه می*کنیم و هم می*زنیم، رنگ و بقیه آرد را داخل مایه کیک ریخته و همه مواد را دو دقیقه با درجه کند همزن هم می*زنیم تا یکدست شوند.

۳. این مایه را در قالب مخصوص پاپ کیک ریخته و ۴۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی*گراد گرم کرده*ایم، می*پزیم. روی پاپ کیک*ها را می*توانیم با شکلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شکر*های رنگی تزئین کنیم.
سونات
تا گفته نماند که اکثر مطالب برای انجمن محترم
سونات قبلا" پخته و تست شده