سس اسپانیایی رومسکو
شبکه آفتاب
این سس معروف را می توان با مرغ، سبزی، میگو، گوشت و ... یا به همراه سبزیجات خام، کراکر، سیب زمینی سرخ شده و ... مصرف کرد.

مواد لازم برای یک و نیم پیمانه:

* روغن زیتون - یک چهارم پیمانه

* نان تست خشک خرد شده - یک عدد

* بادام یا فندق بدون پوست و خرد شده - نصف پیمانه

* سیر خرد شده - ۵-۶حبه

* گوجه فرنگی نیم آب پز شده، بدون پوست و تخم - نیم کیلوگرم

* فلفل دلمه ای کباب شده روی آتش - ۲عدد

* فلفل پاپریکا - یک قاشق غذاخوری

* سرکه سفید - ۲تا ۳قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

* فر را روی ۱۷۵درجه تنظیم کنید.


* روغن را روی حرارت متوسط در قابلمه گرم کنید.

* نان و بادام را در روغن تفت دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شود. سیر را اضافه کنید و ۲دقیقه هم بزنید.

* تمامی مواد تفت داده شده را همراه با نمک، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پاپریکا و سرکه در غذاساز هم بزنید.

* سس به دست آمده را در ظرف مناسب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۱۵دقیقه بپزد و حالت کاراملی پیدا کند.

"سونات"