مرغ پارمچان , آشپزی

پورتال جذاب

مواد لازم :

200 گرم


سینه یا *فیله*ی مرغ

یک پیمانه


پودر آرد سوخاری

2عدد


تخم مرغ

یک قاشق غذاخوری


خردل

2 قاشق غذاخوری


سس گوجه *فرنگی

به *مقدار لازم


پودرسیر

250 گرم


پنیررنده شده*ی پیتزا یا گودا

به* مقدار لازم


روغن مخصوص سرخ کردنی

طرز تهیه

:مرغ پخته شده را ورقه* ورقه کنید. تخم*مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ*های ورقه ورقه شده بریزید.

مرغ پخته شده را ورقه* ورقه کنید. تخم*مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ*های ورقه ورقه شده بریزید.

مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجه*فرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ*های سرخ شده بریزید.

پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به *مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجه*ی سانتی*گراد داخل فر قرار دهید.
سونات