غذای محلی
قیمه پیچاق، خورشت محلی اردبیل
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ سایت زود فود بازدید: ۲۱۸
غذای محلی قیمه پیچاق خورشت محلی اردبیل کد l186222
گوشت را با روغن تفت می*دهیم ، رب را اضافه می*کنیم و به تفت دادن ادامه می*دهیم.
مواد لازم:
خلال بادام : ۱۵۰ گرم
گوشت ریز خرد شده : ۵۰۰ گرم
پیاز داغ : یک پیمانه
آبغوره : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
نمک، فلفل، زعفران و زردچوبه : به مقدار لازم

رب : یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
۱. گوشت را با روغن تفت می*دهیم ، رب را اضافه می*کنیم و به تفت دادن ادامه می*دهیم.
۲. خلال بادام و فلفل و زردچوبه را اضافه می*کنیم (نمک و زعفران را برای اواخر پخت نگه می*داریم.)
۳. حدود دو لیوان آبجوش اضافه می*کنیم و می*گذاریم تا بپزد.
۴. یک ساعت بعد پیاز داغ و آبغوره را می*ریزیم.
۵. کمی بعد هم نمک و زعفران را اضافه می*کنیم.
۶.صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.
۷. ١٠ دقیقه قبل از سرو (بهتر است غذا را به ماهی*تابه منتقل کنیم) با قاشق جاهای مختلف خورش جا باز می*کنیم و زرده*ها را به صورت درسته درونش قرار میدهیم و در ظرف را می*بندیم تا تخم*مرغ*ها بپزد.
سونات