ژله سمنو

پنج شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ مجله زندگی ایده آل , شبکه آفتاب بازدید: ۲۹
ژله سمنو کدl186471

ابتدا قالب موردنظر را که بهتر است جنس آن سیلیکونی باشد انتخاب کرده و با اسپری روغن چرب می*کنید.

مواد لازم برای بیسکویت*های کوچک:

پودر بیسکویت وانیلی: ۳۰۰ گرم

کره نرم شده: ۱۰۰ گرم

پودر بادام: ۱۰۰ گرم

شیرعسلی: دو قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت ژله:

سمنو: ۴۰۰ گرم

پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف

آب: ۱۲۵ میلی*لیتر معادل نصف لیوان

روش تهیه:

۱. ابتدا قالب موردنظر را که بهتر است جنس آن سیلیکونی باشد انتخاب کرده و با اسپری روغن چرب می*کنید.

۲. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار می*دهیم تا کاملا ذوب و یکدست شود، سپس آن را با سمنو مخلوط کرده و ژله حاصل را داخل قالب*های موردنظر تقسیم کرده و داخل یخچال می*گذاریم تا خودش را بگیرد. پودر بیسکویت، پودر بادام، کره و شیرعسلی را داخل کاسه*ای گود با هم کاملا مخلوط کرده و چنگ می*زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.

۳. اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر خمیر سفت بود کمی کره به آن اضافه می*کنیم. خمیر را کف یک سینی پهن می*کنیم، بهتر است کف آن را سلفون کشیده باشیم سپس به مدت دو ساعت داخل یخچال می*گذاریم.

۴. بیسکویت آماده شده را از یخچال خارج می*کنیم متناسب با اندازه کف قالب ژله بیسکویت را برش داده یا کاتر می*زنیم، داخل سینی می*چینیم و ژله سمنو را روی آن برمی*گردانیم. به نظرم این ایده*ای مناسب برای سرو سمنو در روزهای سال نو است.
سونات