طرز تهیه آش رشته مخصوص چهارشنبه سوری

Asemooni.com
مواد لازم برای تهیه آش رشته مخصوص چهارشنبه سوری :

آرد سفید ۱.۵ کیلو

نمک به مقدار لازم

چغندر ۱ کیلو

اسفناج ۱ کیلو

تره فرنگی ۰.۵ کیلو

جعفری ساطوری شده ۰.۵ کیلو

زردچوبه ۳۵ گرم

فلفل ۱ قاشق مرباخوری

زعفران به مقدار لازم

نخود ۳۰۰ گرم

لوبیا سفید ۳۰۰ گرم

لوبیا قرمز ۳۰۰ گرم

عدس ۳۷۵ گرم

پیاز ۰.۵ کیلو

روغن ۳۷۵ گرم

نعناع ۵ قاشق سوپخوری

گوشت گوسفند ۷۵ گرم

طرز تهیه آش رشته مخصوص چهارشنبه سوری :

در این بخش سایت آسمونی طرز تهیه آش چهارشنبه سوری را برای شما عزیزان قرار داده ایم.

برای تهیه این اش ابتدا باید لوبیا سفید و لوبیا قرمز و عدس را بار کرده چغندر را قطعه قطعه نموده با حبوبات بپزید ، سپس یک کیلو اسفناج یا برگ چغندر و یک کیلو تره و جعفری را پنج کاسه آب در ظرف جداگانه پخته با حبوبات مخلوط نمائید.

آنگاه پیاز را در ۲۲۵ گرم روغن سرخ کرده ۳۵ گرم زرد جوبه و یک قاشق مربا خوری فلفل و مقداری نمک با آن مخلوط کنید.

سپس رشته ها را که قبلا از آرد گندم درست کرده اید آهسته آهسته در دیگ ریخته و با چوب نازک آنرا هم بزنید تا رشته ها خمیر نشود.همینکه رشته ها پخته شد ، نعنا داغ را در ۱۵۰ گرم روغن حاضر نموده نصف آنرا در آش ریخته و نصف دیگرش را پس از کشیدن آش در ظرف روی آش بریزید .

برای افزودن طعم آش مقداری قیمه سرخ کرده ، با زعفران مخلوط نموده روی آش بریزید ، اگر هم مایلید میتوانید قدری کشک هم در آش بریزید.


سونات