طرز تهیه برنج لقمه*ای

یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۰ شرکت گلستان بازدید: ۱,۲۹۹

پلو و چلو پلو و چلو کد l168297

مواد لازم:
برنج: یک پیمانه
آب: دو پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
روغن: یک قاشق سوپخوری
ماست: دو قاشق سوپخوری
سیب*زمینی آبپز شده: سه عدد
تخم*مرغ: یک عد
مواد داخل لقمه:
پیاز خلال شده: …
مواد لازم:

برنج: یک پیمانه

آب: دو پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

روغن: یک قاشق سوپخوری

ماست: دو قاشق سوپخوری

سیب*زمینی آبپز شده: سه عدد

تخم*مرغ: یک عد

مواد داخل لقمه:

پیاز خلال شده: یک عدد

فلفل دلمه*ای رنگی: نصف

فیله مرغ:سه عدد

هویج خلال شده: یک عدد بزرگ

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

آب لیمو: به میزان لازم

طرز تهیه:

یک پیمانه برنج را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد.

قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید.

درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد.

برنج پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیب*زمینی*هایی را که آبپز کرده*اید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.

یک عدد تخم*مرغ را به مخلوط برنج سیب*زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.

ته قابلمه*ای را روغن بریزید و دو عدد سیب*زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه*های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی*ها بچینید و ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه*ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند.

دلیل چیدن سیب*زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق*ها است که این قایق*ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن*ها تغییر رنگ ندهد.

لقمه*های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.

می*توان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابه*ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه*ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.

فیله*های مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتی*متری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

سونات