املت سبزیجات

شبکه آفتاب
پنج شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ مجله اینترنتی برترینها بازدید: ۱۰۰
املتها املت سبزیجات کد l186427

پیاز را خرد و سرخ کنید. گوجهفرنگیها را هم همینطور. قارچهای ورقهشده را به آن بیفزایید.

مواد لازم

۱عدد پیاز متوسط

۱۰ عدد قارچ متوسط

۳ قاشق غذاخوری فلفل دلمهای رنگی

۲عدد گوجهفرنگی متوسط

۲عدد تخممرغ

۳قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی

۳قاشق غذاخوری جعفری ساطوری

۲قاشق غذاخوری ذرت پخته

۲قاشق غذاخوری زیتون بدون هسته

نمک و فلفل

طرز تهیه

۱. پیاز را خرد و سرخ کنید. گوجهفرنگیها را هم همینطور. قارچهای ورقهشده را به آن بیفزایید.

۲. فلفل دلمهایهای رنگیخرد شده را بعد از تفت دادن قارچ به مواد اضافه کنید.

۳. مواد را در حدی هم بزنید که بافت سبزیها بههم نریزد یا گوجهها بیش از حد له نشوند.

۴. حالا نمک و فلفل را با مواد دیگر تفت دهید.

۵. تخممرغها را روی سبزیجاتتان بشکنید و بدون هم زدن آنها با سایر مواد، ابتدا ذرت و سپس زیتون و درنهایت جعفری ساطوری را روی آن بپاشید و در تابه را بگذارید.

۶. از ارزش تغذیهای تخـــممـــرغ و گوجهفرنگی که قبلا گفتیم اما بهطور کلی، این املت بهخاطر دارابودن حجمی از سبزیهای متفاوت، سرشار از انواع ویتامینها، آنتیاکسیدانها و مواد معدنی مانند ویتامینc، e، d، منیزیم، روی و کلسیم است. اگر میخواهید کلسیم بیشتری با خوردن این املت دریافت کنید، میتوانید کلم بروکلی را هم به ترکیبات آن بیفزایید.


سونات