پاستا با پنیر و گردو

روزنامه خراسان , شبکه آفتاب
پاستا را طبق دستور درج شده روی جعبه آماده کنید. چند دقیقه قبل از آبکش کردن، نخودسبز را نیز اضافه کنید و پس از چند جوش صاف کنید. یک پیمانهاز آب پاستا را کنار بگذارید.

زمان تهیه: ۲۵دقیقه

مواد لازم برای ۶نفر:

* نمک و فلفل - به اندازه کافی

* گردوی خرد شده - نصف پیمانه

* سیر خرد شده - ۲حبه

* روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری

* پاستا نوع دلخواه - یک بسته

* نخودسبز - یک پیمانه

* پنیر (ترجیحا پنیر بز)- ۱۷۰گرم

طرز تهیه پاستا:

* پاستا را طبق دستور درج شده روی جعبه آماده کنید. چند دقیقه قبل از آبکش کردن، نخودسبز را نیز اضافه کنید و پس از چند جوش صاف کنید. یک پیمانهاز آب پاستا را کنار بگذارید.

* گردو و سیر را در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. * پاستا و پنیر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید، نصف پیمانه آب پاستا را اضافه کنید و در صورت خشک بودن مواد، بقیه آب را نیز به آن اضافه کنید. پس از داغ شدن در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با مخلوط گردو و سیر تزیین کنید.

ارزش غذایی هر پرس:

کالری - ۴۳۰ - چربی کل - ۱۵گرم

کلسترول - ۱۳میلی گرم

سدیم - ۳۵۰میلی گرم - پروتئین - ۲۰گرم

سونات