طرز تهیه کیک فرانکفورتر

پنج شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۲ پورتال سیمرغ , شبکه آفتاب بازدید: ۸۷
کیک فرانکفورتر کد l182391

نیمی از مایه سیب زمینی را داخل تابه ریخته صاف نمائید و روی آن را مواد آماده شده حاوی فرانکفورتر و سبزیجات را به صورت یکنواخت بر روی سیب زمینی بریزید.
مواد لازم :

سیب زمینی : ۴ عدد پخته

سوسیس فرانکفورتر سولیکو : ۱ بسته

قارچ اسلایس شده : ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه ای نگینی خرد شده : ۱ عدد

پیاز داغ : ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری

تخم مرغ : ۲ عدد

روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

روش تهیه :

ابتدا فرانکفورتر ها را به صورت حلقه های باریک در آورده، همراه با کمی روغن تفت دهید.

فلفل دلمه ای قارچ را به آن اضافه کنید تا مواد با هم مخلوط شود.

پس از آنکه سبزیجات کمی نرم شدند پیاز داغ و رب گوجه فرنگی را به مواد در ظرف مناسبی اضافه نمائید.

سیب زمینی های پخته شده را رنده نمائید.

نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و پس از افزودن تخم مرغ ها ،آنها را به خوبی به هم بزنید.

تابه ای را روی شعله قرار دهید روغن را درون آن ریخته تا کمی داغ شود.

نیمی از مایه سیب زمینی را داخل تابه ریخته صاف نمائید و روی آن را مواد آماده شده حاوی فرانکفورتر و سبزیجات را به صورت یکنواخت بر روی سیب زمینی بریزید.

باقی مانده سیب زمینی را روی مواد ریخته و به صورت منظم پخش کنید تا سطح روی آن کاملا یکنواخت شود.

حرارت را کمی زیاد کنید تا کیک سیب زمینی کمی سفت شود و اصطلاحا خود را بگیرد. بعد از آنکه یک طرف کیک کاملا سرخ شد و به رنگ طلایی در آمد طرف دیگر آن را نیز سرخ نمائید.

کیک فرانکفورتر سولیکو آماده سرو می باشد.

سونات