موس سمنو

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

ابتدا زرده*های تخم*مرغ را با شکر و درصورت تمایل یک*دوم قاشق چای*خوری وانیل آنقدر می*زنیم تا کاملا کف کرده و کرم و کش*دار شوند.
مواد لازم:
زرده تخم*مرغ: چهار عدد
شکر: 150 گرم
خامه فرم*گرفته: 200 گرم
سمنو: 400 گرم
ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف
آب سرد: یک*سوم لیوان


روش تهیه:

1. ابتدا زرده*های تخم*مرغ را با شکر و درصورت تمایل یک*دوم قاشق چای*خوری وانیل آنقدر می*زنیم تا کاملا کف کرده و کرم و کش*دار شوند.

2. برای این کار بهتر است ظرفی را که داخل آن تخم*مرغ*ها را هم می*زنیم استیل بوده و روی یک قابلمه آب درحال جوشیدن قرار دهیم تا زرده*ها کاملا حالت خامی خود را از دست بدهند.

3. در این مرحله با لیسک، سمنو و خامه فرم*گرفته را با زرده*های تخم*مرغ مخلوط می*کنیم و ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب*جوش قرار می*دهیم تا کاملا ذوب شود سپس ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را دوباره با لیسک خوب مخلوط می*کنیم و داخل قالب یا قالب*های کوچک موردنظر می*ریزیم.

4. بهتر است موس را حتما یک شب داخل یخچال قرار دهیم و در آخر آن را داخل قالب سیلیکونی بریزیم پس از این مدت موس را از قالب خارج کرده و با هرچیزی می*توانیم آن را تزئین کنیم.

5. من در این عکس برای تزئین از اسپری (ول وی) مخصوص تزئین روی دسر استفاده کرده*ام.

سونات