چكدرمه

دوشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۵ خانواده سبز بازدید: ۸۹۷
غذاهای تركمنی غذاهای تركمنی کد l17679
زلیخا ایلمانی

مواد لازم برای شش نفر:
گوشت: نیم كیلو
پیاز: دو عدد بزرگ
رب*گوجه:* دو قاشق سوپخوری
روغن: یك پیمانه
آب: چهار پیمانه
برنج شسته و خیس شده: چهار پیمانه
نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز …
مواد لازم برای شش نفر:

گوشت: نیم كیلو

پیاز: دو عدد بزرگ

رب*گوجه:* دو قاشق سوپخوری

روغن: یك پیمانه

آب: چهار پیمانه

برنج شسته و خیس شده: چهار پیمانه

نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:

ابتدا روغن را خوب داغ می*كنیم و سپس گوشت را در آن سرخ می*كنیم و پیاز را به آن اضافه كرده و می**گذاریم تا طلایی شود و سپس رب*گوجه را اضافه می*كنیم و با هم سرخ می**كنیم. مواد كه خوب سرخ شد آب را به آن اضافه می**كنیم و شعله را كم می*كنیم تا مواد بپزد. بعد از این كه گوشت پخت و آب موادمان كمی كشیده شد برنج را اضافه می**كنیم و می**گذاریم تا برنج، آب مواد را بكشد. بعد به مدت نیم ساعت می**گذاریم تا دم بكشد.
سونات