نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی

ابتدا فیله های مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته میگذاریم تا طعمدار شود. به فیلهها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک میکنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی میکوبیم.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:

فیله مرغ: 12 عدد
خردل: دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: یک عدد
زعفران: به میزان لازم
اسفناج پخته شده: 300 گرم
سیر: یک حبه
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
دانه انار: نصف لیوان
رب انار: سه قاشق غذاخوری


روش تهیه:

1. ابتدا فیلههای مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته میگذاریم تا طعمدار شود. به فیلهها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک میکنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی میکوبیم.

2. اسفناج پخته شده را کمی تفت داده، سیر و پیاز را به آن اضافه میکنیم و درنهایت با دانه انار، رب انار و کمی نمک و فلفل آن را مخلوط کرده و از روی حرارت برمیداریم. از مواد حاصل یک طرف فیله گذاشته، آن را رول میکنیم و با یک خلال چوبی انتهای فیله را ثابت میکنیم.

3. رولهای آماده شده را داخل تابه چدنی داغ با کمی روغن سرخ کرده و سرو میکنیم. میتوانیم این رولها را با سس انار یا سس قارچ سرو کنیم.


سونات