ناهار

تاکو بیف پای

آشپزخانه برترین ها: روز ششم

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

• روغن زیتون
• 410 گرم کنسرو گوجهفرنگی
• 6 عدد نان تورتیلا
• 340 گرم گوشت چرخکرده
• یک عدد پیاز کوچک خرد شده
• یک عدد فلفل دلمهای خرد شده
• یک قاشق چایخوری پودر چیلی
¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
• 110 گرم پنیر چدار رنده شده
• برگهای تازه گشنیز

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب پای را با روغن زیتون چرب کنید. یک قاشق غذاخوری پر از کنسرو گوجهفرنگی رنده شده در آن بریزید و کف قالب پخش کنید. 4 عدد از نانهای تورتیلا را روی آن بچینید. سپس آن را کنار بگذارید.

2. در یک تابه بزرگ، گوشت چرخکرده و فلفل دلمهای را روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید و یک دقیقه آنها را تفت دهید. نیمی از کنسرو گوجهفرنگی را در تابه بریزید و خوب هم بزنید. بگذارید مواد روی حرارت به جوش بیایند. دو دقیقه دیگر آنها را بپزید و سپس از روی حرارت بردارید.

3. از سس گوشت داخل قالب روی نانهای تورتیلا بریزید. بقیه نانها را به صورت نوارهای باریک برش دهید. به صورت شطرنجی آنها را روی مخلوط گوشت بچینید. روی آنها پنیر بریزید. در آخر هم بقیه کنسرو گوجهفرنگی را بریزید.

4. آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شوند. برای سرو نیز آن را با گشنیز تازه تزئین کنید.

میان وعده

سیب زمینی تنوری و قارچ

آشپزخانه برترین ها: روز ششم

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

• نصف پیمانه قارچ خرد شده
• یک عدد پیاز کوچک، خرد شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو قاشق غذاخوری آرد کامل
¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل
• 1 ¼ پیمانه شیر
• نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• سه عدد سیب زمینی تنوری خرد شده


طرز تهیه


1. در یک کاسه کوچک، قارچ ها را بریزید و 30 دقیقه در آب سرد بگذارید، سپس آبکش و خرد کنید.

2. برای تهیه سس، قارچ ها را به همراه پیاز در روغن تفت دهید تا سبک شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. شیر را به طور یکجا اضافه کنید. روی شعله متوسط آنها را هم بزند تا مایع غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و پنیر را اضافه کنید. سیب زمینی های پخته شده را ورقه ورقه کنید و کف ظرف بچینید. روی آنها سس بریزید و همین کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.

3. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 35 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) بپزید. در نیمه های پخت، باقی مانده پنیر را روی غذا بریزید.

سونات