سوپ " برای شام "


آکاژو چیکن


آشپزخانه برترین ها: روز ششم

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: 4 تا 6 ساعت

مواد لازم

• 300 گرم سوپ قارچ آماده
• سه قاشق غذاخوری سس سویا
• یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• 680 گرم مرغ
• 450 گرم بروکلی
• 110 گرم قارچ تازه خرد شده
• نصف پیمانه آکاژو (بادام هندی)

طرز تهیه

1. در یک قابلمه سوپ قارچ،سس سویا و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ، قارچ و سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید.

2. در قابلمه را بگذارید و به مدت 4 تا6 ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا پخته و نرم شوند.

3. بادام هندی را به مخلوط مرغ اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید آن را با برنج پخته سرو کنید.

شام

شوید میگو با پلو

آشپزخانه برترین ها: روز ششم

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• یک قاشق غذاخوری کره
• 2/3 پیمانه تره فرنگی خرد شده
• 1.5 پیمانه هویج رنده شده
• یک پیمانه نخود فرنگی
• یک قاشق چایخوری پودر عصاره مرغ
• 340 گرم میگوی پوست کنده
• دو پیمانه برنج پخته شده
• یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
• یک قاشق غذاخوری شوید تازه

طرز تهیه

1. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. تره فرنگی، هویج و نخود فرنگی ها را داخل آن دو تا سه دقیقه تفت دهید.

2. پودر عصاره مرغ را در ¼ پیمانه آب داغ مخلوط کنید. میگو، برنج و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را 5 دقیقه بپزید تا گرم شوند. سپس شوید را اضافه کنید. آنها را داخل ظرف بکشید و با شوید تازه سرو کنید.
سونات