دسر

ماکارون شکلات و فندق

آشپزخانه برترین ها: روز ششم

تعداد: 20 تا 24 عدد کوکی
زمان تهیه: 35 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه در دمای 325 درجه فارنهایت

مواد لازم

1 ¼ پیمانه خاکه قند
• یک پیمانه پودر فندق
• دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
سه عدد سفیده تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری وانیل
نمک
¼ پیمانه شکر

• ¾ پیمانه شکلات فندقی مایع

طرز تهیه


1. سینی های فر را با ورقه های روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، خاکه قند، فندق و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، سفیده های تخم مرغ، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. به تدریج شکر– هر بار یک قاشق غذاخوری – را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا نرم و لطیف شود. در آخر نیز فندق را اضافه کنید و هم بزنید.

3. مواد را داخل قیف شیرینی پزی بریزید و سر آن قالب گرد بگذارید. روی کاغذهای روغنی داخل سینی، دایره هایی به قطر 4 سانتی متر درست کنید. آنها را 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
سونات