طرز تهیه میگو پلوی اسپانیایی :

برترین ها / آکا ایران
تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق*گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید.

مواد لازم:
روغن : 2 قاشق سوپ*خوری
پیاز : یک عدد
ساقه کرفس : 2 عدد
سیر : 2 حبه
فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
برگ بو : 2 عدد
آویشن : یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی : 4 عدد
آب مرغ : 3 پیمانه
رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
برنج : یک و 1/2 پیمانه
فیله ماهی : 225 گرم
میگو : 130 گرم
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
پیازچه : 4 عدد
میگوی درشت : 4 عدد برای تزیین
طرز تهیه:

1. تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق*گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد سرخ*شده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه*فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق*گاز حرارت دهید.

2. پس از طی این مدت، *برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم*پز شود.

3. در این فاصله در تابه کوچکی، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.

4. میگو ها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.

5. تکه*های ماهی را با میگوی پخته* شده را روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.

نکات:

1. برای دم*کشیدن برنج قراردادن دم*کنی را روی در قابلمه فراموش نکنید.

2. باتوجه به اینکه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو می*شود، برای جلوگیری از به* هم* چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دم*کنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید.

سونات