نوشیدنی پانچ چای

مجله برترین ها
تعداد: 10 نفر
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان خنک شدن: 4 تا 24 ساعت

مواد لازم

• 900 گرم چای سیاه دم شده
نصف پیمانه شکر
• 20 سانتی متر چوب دارچین
• ¼ پیمانه برگ ریحان تازه خرد شده

یک لیموترش سبز و زرد قاچ شده
یک عدد پرتقال قاچ شده
• 900 گرم آب گازدار
قالب یخ

چوب دارچین (اختیاری)
تکه های پرتقال و لیمو
برگ ریحان

طرز تهیه

1. چای را دم کنید و پس از خنک شدن درون پارچ بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. چوب دارچین، ریحان خرد شده، لیمو و پرتقال برش خورده را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
2. مایع را از صافی عبور دهید و تکه های میوه و سبزی را خارج کنید. خیلی آرام آب گازدار را اضافه کنید. با قالب های یخ آن را سرو کنید. برای تزئین نیز می توانید با تکه های مرکبات و برگ های ریحان آنها را تزئین کنید.
سونات