پودینگ سیب و دارچین

آشپزخانه برترین ها: روز هفتم

مواد لازم

دو فنجان شیر بدون چربی
یک سوم فنجان آرد ذرت
دو قاشق غذاخوری شکر

نصف قاشق چایخوری دارچین
ربع قاشق چایخوری نمک
یک عدد تخم مرغ
دو عدد سیب پخته (بدون هسته و خرد شده)
• 1/4 فنجان کشمش


طرز تهیه

1. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. شش کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.
2. در یک قابلمه متوسط، یک و نیم فنجان شیر را گرم کنید تا به جوش آید. سپس مخلوط آرد ذرت و نصف فنجان شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مجدداً بجوشد.
3. حرارت را کم کنید و به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود، سپس شکر، دارچین و نمک را به آن بیفزایید.
4. در یک کاسه تخم مرغ را هم بزنید و به آرامی به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس سیب و کشمش را به آن بیفزایید و در کاسه ها بریزید. کاسه ها را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. سپس آن را به صورت گرم میل کنید سونات