سوپ نودل و مرغ پر ادویه

آشپزخانه برترین ها: روز هفتم

تعداد: 4 نفر
زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

دو پیمانه آب
• 400 گرم آب مرغ

دو عدد پیازچه خرد شده
دو قاشق چایخوری سس سویا
دو حبه سیر رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری ادویه هفت رنگ
• 1/8 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
دو پیمانه ¬باكچوى (نوعىكلمبرگچينى)

یک عدد فلفل دلمه قرمز متوسط
• 60 گرم نودل
• 1.5 پیمانه مرغ پخته و خرد شده

طرز تهیه

1. در یک قابلمه بزرگ، آب، آب مرغ، پیازچه، سس سویا، سیر، ادویه و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند. باک چوی، فلفل دلمه ای و نودل ها را اضافه کنید و بگذارید تا دوباره بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا 5 دقیقه هم نیم جوش روی حرارت کم روی گاز باشند. در آخر، مرغ های پخته شده را اضافه و گرم سرو کنید سونات