آشپزخانه برترین ها: روز هشتم

بروشتا پستو ریحان و لوبیای سفید- میان وعده

• تعداد: 8 تا 10 نفر
• زمان آماده سازی: 25 دقیقه
• زمان پخت: 7 دقیقه در حرارت 425 درجه فارنهایت

مواد لازم

یک عدد نان باگت بزرگ
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
پودر فلفل سیاه

طرز تهیه

1. فر را با دمای 425 درجه فرنهایت از قبل روشن کنید. برای تهیه کراستتنی (تکه های نان برشته)، نان باگت را به ضخامت دو سانتی متری برش دهید. نان ها را روی سینی فر بچینید. با قلم مو روی آنها را روغن زیتون بمالید. روی آن فلفل بپاشید. حدود 4 دقیقه در فر بپزید تا ترد و برشته شوند. نان ها را برگردانید و دوباره برای 3 تا 4 دقیقه دیگر اجازه دهید در فر برشته شوند.

2. روی نان ها را با پستو ریحان و لوبیای سفید پر کنید.


3. برای پستو، در یک کاسه کوچک، یک پیمانه سس پستو ، یک عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده که ریز خورد شده و یک قاشق چایخوری آب لیمو و سرکه قرمز را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، یک پیمانه لوبیای سفید پخته شده، یک قاشق غذاخوری پیازچه باریک خورد شده (در صورت تمایل می توانید از موسیر استفاده کنید)، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و 8/1 قاشق چایخوری فلفل قرمز ریز شده را با هم مخلوط کنید.

4. سس پستو را روی نان ها بمالید و لوبیاها را روی آنها قرار دهید.

سونات