ترشی لوبیا سبز

آشپزخانه برترین ها: روز هشتم


• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان باقی ماندن در چاشنی: 4 ساعت
• زمان پخت: 3 دقیقه
• فرایند سرد شدن: یک ساعت و نیم

مواد لازم

• 1350 گرم لوبیا سبز تازه
• سه پیمانه آب
• سه پیمانه سرکه سیب
• یک قاشق غذاخوری نمک ترشی
• 3 قاشق غذاخوری شوید تازه
• نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
• 6 حبه سیر رنده شده


طرز تهیه

1. لوبیاها را بشویید و آبکش کنید. سر و ته و نخ اضافه آنها را بگیرید. آنها را داخل قابلمه قرار دهید و رویشان آب جوشیده بریزید تا همه سطح آنها را بپوشاند. دوباره به مدت 3 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.

2. لوبیاها را داخل کاسه بزرگ بریزید.

3. در یک قابلمه بزرگ، سه پیمانه آب، سرکه، نمک ترشی، شوید، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. سپس در دمای اتاق خنک کنید. بهتر است پیش از سرو به مدت 4 ساعت آن را سرد کنید و دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.

سونات