ناهار

مینیسترونه کلاسیک

آشپزخانه برترین ها: روز هشتم


• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• 2 حبه سیر رنده شده
• یک عدد پیاز متوسط
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده
• یک عدد کدوسبز متوسط خرد شده
• 400 گرم آب گوشت
• یک قوطی کنسرو لوبیا
• 225 گرم لوبیا سبز خرد شده
• یک پیمانه پاستا
¼ پیمانه ریحان تازه ریز شده

• دو عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
• دو پیمانه برگ های اسفناج ریز
• پنیر پارمسان رنده شده


طرز تهیه

1. در یک قابلمه سیر و پیاز را داخل روغن داغ تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. فلفل دلمه ای، کدو، آب گوشت و دو پیمانه آب را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. لوبیا را آبکش کنید و به همراه پاستا پخته شده داخل قابلمه بریزید. حرارت را کم کنید و بگذارید 10 تا 12 دقیقه نیم جوش بماند.

2. سپس گوجه فرنگی، اسفناج و ریحان تازه را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید. نمک و فلفل بزنید و به همراه پنیر پارمسان سرو کنید.

سونات