سه ناهار و دسرو..

.
ناهار

مرغ با کشمش و دانه کاج

آشپزخانه برترین ها: روز دوم

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 8 دقیقه
• زمان پخت: 55 دقیقه

مواد لازم

• 700 گرم گوشت مرغ بدون استخوان
• یک عدد پیاز متوسط، خلالی
• دو حبه سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه آب مرغ کم نمک
• نصف پیمانه کشمش طلایی
• نصف پیمانه سرکه سفید
• نصف قاشق چایخوری آویشن
• 1/4 قاشق چایخوری رزماری
• یک قاشق غذاخوری آب سرد
• 1.5 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• دو قاشق غذاخوری دانه کاج تفت داده

طرز تهیه

1. مرغ ها را بشویید و خشک کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز و سیر را در روغن داغ روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه تفت دهید. تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی و برشته شوند.
2. سرکه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. سپس در تابه را بردارید تا آب مواد کشیده و سرکه تبخیر شود. سپس آب مرغ، کشمش، آویشن و رزماری را به مواد داخل تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و 30 تا 35 دقیقه در ظرف را ببندید تا مرغ کاملا پخته شود.
3. برای سرو، مرغ را داخل ظرف بریزید. آب سرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید. تا حدی هم بزنید که مواد غلیظ شوند. پس از جوشیدن، 2 دقیقه بیشتر هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
4. این سس را روی مرغ بریزید و روی آن هم دانه کاج بوداده بریزید و سرو کنید.

نوشیدنی

یخچای نعنایی

آشپزخانه برترین ها: روز دوم

تعداد: 16 نفر
زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان خنک شدن: 4 تا 48 ساعت
زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

• 7 پیمانه آب
• دو پیمانه شکر
• 8 عدد چای کیسه ای با طعم پرتقال
• 8 برگ تازه نعنا
• 8 پیمانه آب سرد
• دو پیمانه آب پرتقال
• ¾ آب لیمو
• قالب های یخ

دستور تهیه

1. در یک قابلمه بزرگ، 7 پیمانه آب و دو پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. مرتب هم بزنید تا شکرها حل شوند. سپس حرارت را کم کنید و 5 دقیقه اجازه دهید تا بدون در نیم جوش شود. از روی حرارت بردارید. چای های کیسه ای و 8 برگ تازه نعنا را اضافه کنید. در آن را بگذارید و بگذارید 5 دقیقه بماند. با صافی چای و برگ های نعنا را جدا کنید.
2. چای حاضر شده را داخل کاسه بزرگ بریزید، 8 پیمانه آب سرد، آب پرتقال و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در آن را بگذارید و 4 ساعت تا دو روز داخل یخچال قرار دهید. چای را با قالب های یخ و برگ های تازه نعنا تزئین کنید.

سوپ

سوپ تورتلینی فلورانس

آشپزخانه برترین ها: روز دوم

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• 255 گرم تورتیلینی پنیر
• 400 گرم آب مرغ
• 280 گرم سس آلفردو
• دو پیمانه گوجه فرنگی خشک و چرب
• دو پیمانه سینه مرغ پخته و ریز شده
• 70 گرم اسفناج کوچک
• پنیر پارمسان

طرز تهیه

1. در یک قابلمه، تورتیلینی را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
2. در همان قابلمه، آب مرغ و سس آلفردو را با هم مخلوط کنید. مرغ و گوجه فرنگی خشک را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه نیم جوش باقی بماند.
3. توتلینی پخته شده و اسفناج را اضافه کنید. 1 تا دو دقیقه بپزید تا تورتیلینی گرم شود و اسفناج آب بیندازد. در صورت تمایل، روی آن پنیر پارمسان بریزید و سرو کنید.

redirect.php?a=redirect.php?a=*******

ناهار

ماهی سالمون کبابی با سالسا

آشپزخانه برترین ها: روز نهم

• آماده سازی : 10 دقیقه
• پخت : 25 دقیقه

مواد لازم ( 5 نفر )

• گوجه فرنگی خرد شده آب دار و تازه 3 عدد
• سیر پوست کنده و تکه شده 1 حبه
• فلفل هالوپینو ( تازه ،به صورت دانه و خرد شده) 1 عدد
• سرکه سیب 2 قاشق چای خوری
• زیره سبز نصف قاشق چای خوری
• نمک نصف قاشق چای خوری
• سس تند
• فیله سالمون 750 گرم

طرز تهیه

1. فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2. گوجه فرنگی، پیاز، سیر، هالوپینو، سرکه، پودر فلفل قرمز، زیره، نمک و سس تند ( به هر میزانی که دوست دارید تند شود) را در تابه ای با حرارت کم مخلوط کنید و هم بزنید و تا زمانی که یکنواخت بشوند.

3. فیله سالمون را در یک ظرف نشکن بزرگ قرار دهید و سس تهیه شده را در بالای آن بریزید، سپس آن را تا زمانی که سالمون تقریبا حالت ورقه ورقه پیدا کند اما داخلش صورتی بماند در فر از قبل گرم شده کبابی کنید، حدود 15 تا 20 دقیقه کافی است.

میان وعده

فوندو پنیری به سبک مکزیک

آشپزخانه برترین ها: روز نهم

• تعداد: 36 عدد
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت

مواد لازم

• 410 گرم گوجهفرنگی خرد شده
• 2/3 پیمانه پیاز خرد شده
• نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده
• 110 گرم فلفل چیلی سبز خرد شده
• 3 پیمانه پنیر مونتری
• 3 پیمانه پنیر مکعبی خرد شده
• نان تست
• شیر

طرز تهیه

1. در یک قابلمه، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

2. در قابلمه را بگذارید و 3 تا 4 ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید.

3. فوندو را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فوندو سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود.

سوپ

سوپ مرغ و جو

آشپزخانه برترین ها: روز نهم

• تعداد: 4 تا 6 نفر

مواد لازم

• یک عدد پیاز سفید متوسط
• یک حبه سیر رنده شده
• یک ساقه کرفس
• 2 عدد ران مرغ
• 4 عدد هویج
• 4 پیمانه آب
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1.5 پیمانه جو پرک
• 6 عدد گوجه فرنگی
• یک پیمانه لوبیا سبز
• دو پیمانه آب
• 2 عدد برگ بو
• نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
• دو چوب دارچین
• یک قاشق چایخوری فلفل سفید
• ¾ پیمانه زیتون
• یک قاشق چایخوری زیره سبز
• یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
• دو قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه

1. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه گرم کنید.

2. پیاز، سیر و کرفس را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. مدام آنها را هم بزنید.

3. ران های مرغ را خرد و در قابلمه به مواد اضافه کنید تا طلایی شوند. هویج را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. 4 پیمانه آب را اضافه کنید و بگذارید در حالت نیمجوش روی حرارت ملایم بماند تا مرغ ها پخته شوند. حدود یک ساعت کافی است.

4. استخوان های مرغ را جدا کنید و همه گوشت ها را خرد کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید.

5. گوجه فرنگی ها را به 8 قسمت تقسیم کنید. سر و ته لوبیاهای سبز را بگیرید و آن را به تکه های دو سانتیمتری برش دهید. سپس آنها را داخل سوپ بریزید.

6. جوهای را سه بار با آب سرد آبکش کنید تا آبی که از آن خارج می شود شفاف باشد. سپس آنها را داخل سوپ بریزید و دو پیمانه دیگر آب اضافه کنید.

7. ادویه و زیتون ها را اضافه کنید. آنها را با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزید و سپس نمک را اضافه کنید.

8. اگر دوست داشتید، می توانید قارچ هم به آن اضافه کنید.
redirect.php?a=redirect.php?a=******


ناهار

اسپاگتی پای

آشپزخانه برترین ها: روز اول

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

• 115 گرم اسپاگتی
• یک قاشق غذاخوری کره
• یک عدد تخم مرغ همزده
• ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• 225 گرم بیف یا سوسیس
• نصف پیمانه پیاز خرد شده
• نصف پیمانه فلفل سبز خرد شده
• 225 گرم سس گوجه فرنگی
• یک قاشق چایخوری آویشن
• روغن
• یک پیمانه پنیر سفید کم چرب
• نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه

1. اسپاگتی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
2. سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. کره را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ و پنیر پارمسان را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
3. در یک تابه متوسط، گوشت را با پیاز، فلفل سبز و سیر تفت دهید تا پخته و طلایی شوند. سپس سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.
4. آنها را داخل ظرف پیرکس بریزید. اسپاگتی ها را کف ظرف فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرند. پنیر سفید را روی آن بریزید. مخلوط گوشت را روی پنیرها بریزید و در آخر پنیر رنده شده موزارلا را اضافه کنید.
5. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.

میان وعده

اسنک شور خانگی

آشپزخانه برترین ها: روز اول

زمان آماده سازی: یک ساعت و 20 دقیقه
زمان کلی: 2 ساعت

مواد لازم

• 1.5 پیمانه آب گرم
• 2 قاشق غذاخوری شکر
• 2 قاشق چایخوری نمک
• 2 1/4 قاشق چایخوری خمیر مایه خشک
• 4.5 پیمانه آرد سفید
• 4 قاشق غذاخوری کره آب شده
• روغن زیتون برای کف سینی فر
• 10 پیمانه آب
• 2/3 پیمانه جوش شیرین
• یک زرده تخم مرغ بزرگ + یک قاشق غذاخوری آب
• نمک دریایی، نمک، پنیر پارمسان

طرز تهیه

1. در کاسه همزن، آب، نمک، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. 5 دقیقه به آن استراحت دهید تا پف کند.
2. کره آب شده و آرد را اضافه کنید. با قلاب همزن حدود 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا خمیر شود و مواد به هم بچسبند و از دیواره کاسه همزن جدا شود.
3. خمیر را درون کاسه چرب قرار دهید، با دستمال روی آن را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا اندازه آن دوبرابر شود.
4. وقتی خمیر تقریبا دو برابر شد، آن را درون 10 پیمانه آب جوشیده و جوش شیرین بریزید.
5. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی های فر را با روغن زیتون چرب کنید.
6. در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ ها را با مقداری آب هم بزنید تا رقیق شود.
7. وقتی خمیر بزرگ شد از کاسه بیرون بیاورید و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر گلوله خمیر را به لوله های باریک 60 سانتی متری شکل دهید و آنها را به هم بپیچید تا شبیه عکس شود. انتهای آن را محکم کنید تا در طول پخت باز نشود.
8. خمیر شکل گرفته را به مدت 30 ثانیه داخل کاسه آب جوش و جوش شیرین بیندازید و سریع بیرون بیاورید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید.
9. با کمک قلم مو، زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و روی آن نمک یا پنیر پارمسان بپاشید.
10. هنگامی که همه خمیرها را به این ترتیب آماده کردید، آنها را به مدت 12 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای شوند.

سوپ

سوپ غلیظ ذرت و فلفل

آشپزخانه برترین ها: روز اول

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

• یک پیمانه پیاز خرد شده
• یک دسته تره فرنگی خرد شده
• 5 پیمانه دانه ذرت
• 400 گرم آب مرغ کم نمک
• یک عدد فلفل قرمز شیرین خرد شده
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی خرد شده

• زعفران (اختیاری)


طرز تهیه

1. داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و تره فرنگی و پیاز را 5 دقیقه تفت دهید. مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شوند.
2. ذرت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس، آب مرغ را اضافه کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
3. نیمی از مخلوط ذرت را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برزید تا بجوشد.
4. باقی مانده آب مرغ را به همراه 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل هندی و زعفران اضافه کنید. حرارت دهید و سپس داغ سرو کنید.

سونات