شام



برگر ماهی سالمون

آشپزخانه برترین ها: روز اول

تعداد: برای 6 نفر (6 برگر)
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان سرد شدن: 30 دقیقه
زمان کباب کردن: 6 دقیقه

مواد لازم

• 900 گرم فیله ماهی سالمون (بدون پوست و تیغ)
• یک عدد تخم مرغ (هم زده)
¼ پیمانه پیازچه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 3/2 پیمانه مایونز
• 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس چیلی
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قاشق غذاخوری سرکه برنج
• یک قاشق غذاخوری سس سویا
• یک قاشق چایخوری شکر
• یک قاشق چایخوری روغن کنجد
• 4 پیمانه کلم برگ رنده شده به همراه هویج
¼ پیمانه گشنیز تازه ریز شده
• روغن زیتون یا روغن کانولا
• سس چیلی
• 6 عدد نان همبرگر (تست شده)
• یک پیمانه خیار بی دانه ریز شده

طرز تهیه

1. سالمون را بشویید و خشک کنید. به قطعه های 3 سانتی متری برش دهید. درون غذاساز بریزید تا کاملا پوره شود. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، پیازچه، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سالمون له شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. با دست نمدار این مخلوط را به صورت گلوله در بیاورید و اجازه دهید 30 دقیقه خنک شود.
2. در همان زمان، در یک کاسه کوچک مایونز و 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس چیلی را با هم مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید خنک شود.
3. برای سالاد کلم، در یک کاسه بزرگ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه، سس سویا، شکر و روغن کنجد بریزید. کلم و هویج رنده شده را به همراه گشنیز به آنها اضافه کنید.
4. هر دو طرف سالمون ها را به خوبی به مخلوط روغن ها آغشته کنید.
5. برای کباب کردن می توانید آنها را روی شعله ملایم باربیکیو بگذارید یا در تابه سرخ کنید.
6. هنگام سرو برگرها روی آنها از مخلوط مایونز بریزید و با ورقه های خیار و سالاد کلم تزئین کنید.

چاشنی

ترشی گوجه فرنگی گیلاسی و رزماری

آشپزخانه برترین ها:


• میزان: 7 لیتر
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان پخت: 10 دقیقه
• فرایند آماده سازی: 15 دقیقه

مواد لازم

• 5 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی زرد و قرمز
• یک پیمانه پیاز شیرین خرد شده
• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• 6 حبه سیر خرد شده
• 2 1/4 پیمانه سرکه بالزامیک سفید
¾ پیمانه آب
• 1/3 پیمانه شکر
• 3 قاشق غذاخوری نمک ترشی
• یک قاشق غذاخوری برگ رزماری
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل صورتی
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سفید
• یک عدد برگ بو

طرز تهیه

1. گوجه فرنگی ها را بشویید. در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
2. در یک قابلمه لعابی بزرگ، سرکه، آب، شکر، نمک، رزماری، دانه های فلفل سیاه، صورتی، سفید و برگ بو را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد و شکرها آب شوند. حرارت را کم کنید. بدون در 10 دقیقه بگذارید بجوشد. از روی حرارت بردارید و برگ بو را خارج کنید.
3. مخلوط گوجه فرنگی را داخل شیشه تمیز و استرلیزه شده بریزید. دو سانتی متر از سر شیشه خالی بگذارید. مخلوط سرکه داغ را روی آن بریزید. در شیشه را محکم ببندید.
4. سپس شیشه را به مدت 15 دقیقه داخل قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.

دسر

کوکی و خامه

آشپزخانه برترین ها: روز اول

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 8 دقیقه

مواد لازم

• 140 گرم خمیر یا پودر شیرینی آماده
• نصف پیمانه خامه فرم گرفته فریزری (یخ زدایی شود)
• نصف پیمانه خامه ترش کم چرب
• یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
• سه پیمانه توت فرنگی
• پودر کاکائو
• برگ های تازه ریحان

طرز تهیه

1. کوکی را طبق دستور روی پاکت تهیه کنید و بپزید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

2. در این فاصله، خامه فرم گرفته و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. پوست پرتقال را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود.

3. برای تهیه کوکی، کوکی ها را داخل ظرف بچینید. روی هر کدام یک*چهارم از توت فرنگی ها را بریزید. روی آن یک*چهارم مخلوط خامه بریزید و یک کوکی روی آنها قرار دهید. در صورت تمایل، می توانید با پودر کاکائو و برگ های نعنا تزئین کنید.