شام

فریتاتای نخود و اسفناج

آشپزخانه برترین ها: روز دوم

تعداد: 6 نفر

مواد لازم

• یک عدد پیاز کوچک
• دو حبه سیر رنده شده
• روغن زیتون
• یک عدد فلفل قرمز کبابی
• 200 گرم نخود پخته شده
• 150 گرم سوسیس
• یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی
• دو دسته اسفناج
• 5 عدد تخم*مرغ هم زده
• نمک

طرز تهیه

1. پیاز را خرد کنید و به همراه سیر در روغن زیتون داغ تفت دهید تا طلایی شوند.
2. سوسیس و فلفل قرمز را به اندازه نخود خرد کنید و آنها را همراه با نخود و پاپریکا به تابه اضافه کنید.
3. همه ما را به خوبی با یکدیگر تفت دهید. پس از پخته شدن، تخم مرغ ها را درون یک کاسه بشکیند و هم بزنید و سپس داخل تابه روی مواد بریزید. حرارت باید متوسط باشد. هنگامی که تخم مرغ ها سفت شدند، فریتاتا آماده است.
4. آن را داخل ظرف مناسب برگردانید تا به طور قالبی و سالم در بیاید.

چاشنی

سالاد ذرت شیرین

آشپزخانه برترین ها: روز دوم

• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 35 دقیقه

مواد لازم

• نصف پیمانه سرکه سیب
¼ پیمانه شکر
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 4 خوشه بلال
• نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده به اندازه ذرت ها (به مدت 20 دقیقه در آب یخ بخیسانید و سپس آن را کاملا خشک کنید)
• نصف پیمانه خیار، با پوست به اندازه پیازها خرد کنید
• نصف پیمانه فلفل شیرین نارنجی یا قرمز
• 3 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
• یک قاشق غذاخوری برگ های ریحان
• یک قاشق غذاخوری فلفل تند خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک دریایی

طرز تهیه

1. برای تهیه سس، در یک کاسه شیشه ای، سرکه، شکر، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکر حل شود.
2. برای تهیه خود سالاد، دانه های بلال را جدا کنید. در یک کاسه بزرگ همه مواد به غیر از نمک دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید.
3. برای سرو، سالاد را در ظرف موردنظر بریزید. روی آن نصف قاشق چایخوری نمک دریایی بریزید. سس را اضافه کنید. سالاد را سریع میل کنید زیرا خیار و گوجه فرنگی سریع آب می اندازند.

دسر

ترافل با طعم موکا

آشپزخانه برترین ها: روز دوم

• تعداد: 48 عدد
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان سرد شدن: 3 ساعت
• زمان فریز کردن: 30 دقیقه

مواد لازم

• 3/4 پیمانه خامه فرم گرفته
• دو قاشق غذاخوری کره
• 400 گرم شکلات تلخ خرد شده
• یک قاشق غذاخوری قهوه سرد
• 425 گرم شکلات سفید خرد شده
• یک قاشق غذاخوری شورتنینگ
• یک قاشق غذاخوری آب نبات قهوه خرد شده

طرز تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، خامه فرم گرفته و کره را روی حرارت ملایم با یکدیگر مخلوط کنید و بگذایرد بجوشند. قابلمه را از روی حرارت بردارید. شکلات تلخ را اضافه کنید اما هم نزنید. 5 دقیقه در دمای اتاق بگذارید خنک شود. سپس تا زمانی که نرم و یکدست شود هم بزنید. قهوه سرد را اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
2. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید. مخلوط شکلاتی را تپه*ای روی سینی فر بریزید. یک ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند. سپس با دست آنها را گرد و توپی کنید و دوباره داخل سینی فر بچینید. دوباره 30 دقیقه دیگر داخل یخچال قرار دهید.
3. شکلات سفید و شورتنینگ را داخل کاسه بریزید. آن را بدون در به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در مایکروفر با قدرت 50 درصد قرار دهید. پس از اینکه کمی خنک شد، توپ های شکلاتی را داخل آن بغلتانید تا همه سطح توپ را بپوشاند. سپس آنها را روی کاغذروغنی در سینی فر بچینید. فورا روی آنها آب نبات خرد شده قهوه بریزید.
4. این ترافل ها را می توانید به مدت دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.

سونات