ناهار

پلوی مکزیکی

تعداد: 4 نفر
زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• 4 عدد سینه مرغ بدون استخوان
نصف قاشق چایخوری نمک
• ¾ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
نصف پیمانه پیاز خرد شده
دو حبه سیر رنده شده
• ¼ پیمانه آب مرغ
• 410 گرم گوجهفرنگی خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو خرد شده
دو قاشق چایخوری آب لیموترش
یک عدد کدوسبز خرد شده
• 250 گرم برنج قهوهای
• ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده

آشپزخانه برترین ها: روز یازدهم

طرز تهیه

1. روی سینههای مرغ ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه بپاشید. در یک تابه نچسب و بزرگ یک قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس سینههای مرغ را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید.

2. یک قاشق چایخوری روغن دیگر در تابه بریزید. پیاز و سیر را بیفزایید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. آب مرغ، گوجهفرنگی، هالوپینو، آب لیموترش، نصف قاشق چایخوری فلفل و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. سپس آن را کم کنید.

3. در تابه را بگذارید تا 10 دقیقه نیمجوش روی اجاق بماند. سپس کدوسبز را بیفزایید و 3 تا 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. برنج را اضافه کنید و بگذارید پخته و نرم شوند.

4. این غذا را با گشنیز و لیموترش تزئین و سرو کنید.


سونات