سوپ

سوپ خامه *ای قارچ و بروکلی

مواد لازم برای (4- 3 نفر)

• قارچ یک پیمانه
• بروکلی2 پیمانه
• آب مرغ 2- 1.5 پیمانه
• خامه نصف پیمانه
• کره یک قاشق غذاخوری
• روغن زیتون *یک قاشق غذاخوری
• نمک و فلفل به اندازه لازم

آشپزخانه برترین ها: روز دوازدهم

طرز تهیه

1. کره را درون یک تابه ذوب کنید.

2. قارچ*ها را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن*ها را تفت دهید.

3. همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلی*ها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

4. کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچ*ها را به قابلمه اضافه کنید.

5. محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.

6. پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید.

شام

چامپای گوشت

مواد لازم (۴ نفر)

• ۳۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ*کرده
• یک عدد پیاز متوسط، ساطوری
• ۲ عدد فلفل سبز تند، ساطوری
• یک قاشق چای*خوری زردچوبه
• یک قاشق چای*خوری پودر گشنیز
• نصف قاشق چای*خوری پودر دارچین
• ۲ عدد گوجه*فرنگی متوسط رنده*شده
• یک قاشق چای*خوری فلفل سیاه
• یک قاشق چای*خوری فلفل قرمز
• یک*چهارم قاشق چای*خوری پودر هل سبز
• یک قاشق چای*خوری پودر زیره سبز
• ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع
• نمک


روش تهیه

1. روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه*های گوشت را از هم باز کنید.

2. فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه*ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.

3. گوجــه*فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.

4. برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲*سیب*زمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

5. گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر می*کند.

6. چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.

چاشنی

سالاد قارچ

مواد لازم

• قارچ400 گرم
• كنسرو نخودفرنگي يك قوطي
• گوجه*فرنگي يك عدد
• ذرت100 گرم
• پيازچه20 عدد
• خیار يك عدد
• جعفري خردشده پنج قاشق غذاخوري
• ليموترش يك عدد
• کرفس يك ساقه
• روغن زيتون، نمك و فلفل

آشپزخانه برترین ها: روز دوازدهم

طرز تهيه

ابتدا قارچ و پيازچه را خرد كرده و با ذرت، نخودفرنگي و جعفري مخلوط مي*كنيم. سپس به آن كمي روغن زيتون، نمك و فلفل اضافه و با گوجه*فرنگي، خيار و ساقه كرفس تزئين مي*كنيم.

دسر

دسر سیب

مواد لازم

• ۶ عدد سیب درشت
• ۱ قاشق غذاخوری سرکه
• آب به میزان لازم
• ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و پودر قند
• ۱۲ عدد کمپوت گیلاس
• ۱ قاشق غذا خوری عرق بیدمشک
• شکر مقداری


طرز تهیه


1. خامه را آنقــدر با پودر قند هم میزنیم تا فرم بگیرد.

2. سیب ها را پوست کنده و داخل آن را به آرامی خالی می کنیم. سپس با کمی آب و سرکه می پزیم تا کمی پخته شده و سیاه نشود.

3. آب و شکر را کمپوت می کنیم و ۲۴ ساعت سیب ها را در آن میاندازیم تا با عرق بیدمشک خوش عطر و کمی شیرین مزه شود. بعد از ۲۴ ساعت سیب ها را از آب کمپوت غلیظ بیرون آورده و هر کدام را در یک بشقاب چیده و داخل آنرا با خامه فرم گرفته پر می کنیم و یک کمپوت گیلاس برای تزئین روی آن قرار داده و اطراف آن را با خامه زعفرانی تزئین میکنیم.
سونات