مرغ با سبزیجات و سس قارچ


مجله اینترنتی برترین ها

در این دستور انواع سبزیجات معطر همانند رزماری، جعفری و ... به مرغ اضافه می شود تا طعم و عطر خوبی بگیرد. در ضمن، به همراه سس قارچ سرو می شود که به خوشمزه تر شدن بیشتر آن کمک می کند.


برترین ها: در این دستور انواع سبزیجات معطر همانند رزماری، جعفری و ... به مرغ اضافه می شود تا طعم و عطر خوبی بگیرد. در ضمن، به همراه سس قارچ سرو می شود که به خوشمزه تر شدن بیشتر آن کمک می کند.

مرغ با سبزیجات و سس قارچ

تعداد: 4 نفر
زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

8 عدد ران مرغ با پوست
1/4 قاشق چایخوری نمک درشت
1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری رزماری تازه
دو قاشق غذاخوری آویشن تازه
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
225 گرم قارچ درشت
یک قاشق غذاخوری آرد کامل
1.5 پیمانه آب مرغ
دو قاشق غذاخوری خردل
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه


طرز تهیه

1. فر را با دمای 200 درجه سانتی*گراد روشن کنید.

2. روی مرغ*ها نمک، فلفل سیاه، یک قاشق غذاخوری رزماری و یک قاشق غذاخوری آویشن بمالید.

3. روغن زیتون را روی حرارت ملایم درون تابه متوسطی گرم کنید. مرغ ها را درون آن بچینید و به مدت 5 تا 7 دقیقه آنها را سرخ کنید تا کمی طلایی شوند. سپس تابه را درون فر بگذارید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه پخته شوند و مرغ ها کاملا مغزپخت شوند.

4. پس از پخت آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. قارچ*ها را چهارقاچ کنید و درون تابه بریزید. آنها را به مدت 4 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. سپس آرد را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. آب مرغ و خردل را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند. وقتی قل زد، آن را یک دقیقه دیگر هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید. بقیه رزماری، آویشن و جعفری را اضافه کنید.

5. مرغ را با سس قارچ سرو کنید.
سونات