در تمام بخش ها مدیر فعال ( با
سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما
تماس بگیرید. انجمن پیچک
-
دوشنبه ۲۴ فروردین ۹۴ ۱۳:۰۳
#1
سوپ خامه*ای کرفس
در این مقاله شما را با روش تهیه سوپی لذیذ آشنا خواهیم کرد.
زمان آماده شدن: 15 دقیقه زمان پخت: 45 دقیقه برای 4 تا 5 نفر کرفسی که تصمیم دارید در این سوپ استفاده کنید را در حالت خام امتحان کنید. کرفس باید تازه و خوشمزه باشد، نه مانده یا تلخ. اگر شما یک دسته کرفس سفت یا تلخ دارید، لطفاً آن را در این سوپ استفاده نکرده و کاربرد دیگری برای آن پیدا کنید. مواد لازم
مواد لازم |
کره |
3قاشق غذاخوری، که به دو قاشق و یک قاشق غذاخوری تقسیم شود |
پیاز خردشده |
1 پیمانه |
تره*فرنگی خردشده |
1 و نیم پیمانه ، تنها بخش*های سفید و سبز روشن آن |
کرفس |
5 پیمانه خردشده، و 1 و نیم پیمانه خیلی ریز شده (از یک دسته*ی بزرگ کرفس یا دودسته*ی کوچک) |
سیر |
2 حبه ، خردشده |
برگ*بو |
2 عدد |
آب مرغ |
4 پیمانه |
نمک |
نصف قاشق چای*خوری تا 1 و نیم قاشق چای*خوری |
خامه |
یک*چهارم تا یک*سوم پیمانه |
فلفل سیاه تازه |
آسیاب شده به میزان دلخواه |
پیازچه یا جعفری تازه* |
خردشده برای تزئین سوپ |
ادامه مطلب را در لینک زیر ببینید.
redirect.php?a=wiki.5040.ir/%D8%B3%D9%88%D9%...%81%D8%B3.html
-
کاربر روبرو از پست مفید sanaaa سپاس کرده است .
Dorhato (چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸)
-
چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸ ۱۶:۴۶
#2
هیچ وقت نتونستم سوپ خامه رو دوست داشته باشم.
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
- شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
- شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
- شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
-
مشاهده قوانین
انجمن